x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Babypludren, børnelatter, duften af grill, nærvær og kvalitetstid

SMÅ BANDITTER MED FEDTEDE PØLSEFINGRE, FAMILIE-STUNDER OG FINE TONER AF BØFFERNES SYDENDE STEGEFEDT

Familiens første hus er, jah i hus, og i ren nybygger-stil er terrassen lagt og legehuset i cedertræ står klar til familiens små banditter eller the ones to come. I den travle hverdag bliver det mest til en grillpølse men i weekenderne bliver baghaven en oase, hvor tid til samvær er vigtigere end pænt og friseret. Her skal der snakkes, grines, spilles kroketspil med snyd, fortælles gode historier mens de trætte unger pakkes ind i for store trøjer. Der er sommerglæde, kærlighed, stjerner på himlen og det alt sammen til varmen fra grillen, duften af de velsmagende bøffer, store stege og de sidste gasflammer.

Tænker du ’Mmmmm ja tak’? Så har vi samlet lidt af det gode sammen så du hurtigt kan finde familiens næste grill.

Napoleons Rogue425 med Sizzle Zone - din families nye hotte medlem

Ungerne hopper i trampolinen, den helt lille får en lur i barnevognen og der er snart tid til at samles omkring aftensmaden. Salaten står klar, bordet er dækket og du tænder for Sizzle Zonen for de næste 15 minutter er det tid til voksen-leg. På 30 sekunder er temperaturen banket op på 8-900 grader og bøffernes overfalde bliver helt lækkert karameliseret inden, de lægges ind ved siden af ungernes pølser på indirekte varme. Napoelons Sizzle Zone er lig med fri voksenleg inden ungerne overtager dagsordenen med historier, sjov og ballade. Roguen her er storebroderen i familien og den har nogle muskler at spille med; tre hovedbrændere i 304 rustfri stål, SEAR PLATES i 304 rustfri stål, dobbeltvægget låg i 304 rustfri stål, JetFire tændingssystem, WAVE grillriste i rustfri stål og som en ekstra lille detalje, kan sidebordene klappes ned. Ja, tak til et stk legetøj som glæder og samler hele familien.

Læs mere om Rogue425 med Sizzle Zone

Rogue425 er uden sideblus eller Sizzle Zone - men kommer du overhovedet til at mangle det?

Små søde børn med krudt i r**** og hang til ketchup er en del af den travle hverdag, og der er ikke energi til at lege med en Sizzle Zone. Grillen er et redskab, om end et lækkert et af slagsen, og grill-fordybelse ligger et par år ude i fremtiden. Du vil have muligheden for at lave et par lækre stege i weekenderne og ellers bare en pølse og en kortelet uden at gå på kompromis med kvaliteten af din grill. Rogue er for dig, der tænker: "Hellere lidt mere kvalitet end mange features, jeg ikke får brugt".

Læs mere om Rogue425

Huset er købt og haven er et lille lukket paradis - med tryk på 'lille' - og Triumph410 passer perfekt

I er ikke så mange i det lille hjem - faktisk kun dig, morlille og de to helt små bisser. Der er ikke så meget ro men masser af latter, sing-a-long og samtaler i børnehøjde. I nyder en god grillet bøf og sideblusset er et must, når sæsonen for de nye danske kartofler skyder igang. Triumph er Napoleons mindste serie af grill men til en lille familie og måske et par bedsteforældre, så er den absolut stor nok. Når haven er for lille til kaste-spillet, så slås sidebordene ned og grillen køres i sikkerhed i hjørnet. I haven skal der være plads til alle.

Læs mere om Triumph410

Anbefalet til dig

Kort og godt...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser