x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Mmmmm! Børnene er flyttet, maden steger i grillen og roen sænker sig...

VOKSENTID, DEN GODE MAD OG FORDYBELSE TILSAT LIDT NABO-BLÆR… KAN DU GENKENDE DIG SELV?

Børne er flyttet fra reden og E-N-D-E-L-I-G er der voksentid for fuld smadder. Rotisseriet blev testet første gang for et par år tilbage, havens bede står skarpt, havemøblerne er lige til at dykke ned i og du er klar til kl. 17, hvor stegen skal på spyddet, de nye danske kartofler venter på sideblusset og hygge-øllen kan knappes op. Naboen kigger over hegnet, løfter armen til hilsen og du er hurtig til at invitere dem over for der er altid plads til ligesindede, som sætter pris på en saftig culottesteg, en god drue og selvfølgelig en gasgrill med masser af fede features, gadgets, flotte former og blanke overfalder.

Lyder det som dig? Så se med her, hvor vi giver vores bud på din næste gasgrill.

Naboer og naboers naboer kan roligt komme forbi til en grillet snack, for der er ALTID plads nok på LEX730!

Det rustfri stål glimter i aftensolen, lyset fra i-Glow kontrolknapperne blinker frækt til dig og mens de fem hovedbrændere hurtigt opvarmer det ellers kæmpe grillareal på 102x46 cm! Grillen her er en af de helt store i sin klasse og med sin keramiske bagbrænder, WAVE-grillriste i rustfri stål og infrarøde Sizzle Zone under låg tager den kegler. Lyder det ik' som en drøm for en livsnyder som dig?

Læs mere om LEX730

Navnet er P500 og hun er ren prestige!

P500 fra Napoleons Prestige-serie er netop det; prestige! Den er kun lige niveauet under Prestige Pro-serien og vil du have en kvalitetsgrill uden alverdens vedligeholdelse, så er dette et virkelig godt bud. P500 er sort skønhed, som frister med sine fine kurver og temperamentsfulde varme. Den flotte madamme har fire brændere i 304 rustfri stål, SEAR PLATES i to niveauer i 304 rustfri sål, infrarød Sizzle Zone sidebrænder, infrarød bagbrænder, Lift Ease låg med plads nok til, at du ikke behøver fjerne de rustfrie grillriste, når du trykker 'tænd' på rotisseriet. Som en sidste fristelse er hun svøbt i blank sort porcelæns emalje, så hun ligner en lækker mørk chokolade lige til at pakke ud.

Læs mere om Prestige P500

Legend giver dig masser funktioner og gadgets

Endnu en sort porcelænsemaljeret skønhed og hende her har om muligt endnu mere temperament. LE står for Legend og selv om 485'eren kun har tre hovedbrændere så kommer temperaturen hurtigt op på rødglødende. Er det stadig ikke varmt nok for dig? Så stryg tændstikken og få banket op under bagbrænderen eller tænd den keramiske Sizzle Zone mens du holder roséen kølig i is- og marinadeboxen i det andet sidebord. Skal der grilles en aftensnack? No problemos for grillens indvendige lys og i-Glow viser dig vej!

Læs mere om LE485

Anbefalet til dig

Kort og godt...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser