x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Grillen til campingturen - eller som ekstra grill i sommerhuset

REGN, BLÆST, SOLSKIN – WHO CARES? GRILLEN ER HURTIGT KLAPPET UD, VINEN DUFTER DEJLIGT, BØRNENE LEGER OG ALT ÅNDER RO PÅ PLADSEN.

Den totale frihedsfølelse, bruddet på hverdagen, de tætte oplevelser med den nære familie og nye venskaber får jer til at gentage succesen år efter år. Regnvejr indbyder til kortspil under teltdugen, blæsevejret gør gåturen friskere og solskinnet giver livet på campingpladsen et sydlandsk skær. Minderne skaber I selv, der trylles med direkte og indirekte grillning selv på den lille grill og det grillede måltid er en del af livsstilen.

Det skal være let, funktionelt og sjovt at grille, og så må grillen godt være fed nok til pladsens naboer skeler misundeligt til jeres lejr. Know the feeling?

EN GRILLET STEG PÅ TERASSEN, JA DA... MEN PÅ CAMPING? KAN MAN DET? MØD NAPOLEONS TRAVELQ PRO285!

Du vil have i pose og i sæk og du ved det godt. Når grillen står på sommerhusets terasse, skal den se ud som om den altid står og pryder der - let, lækker, stationær. Når dig og familien tager på camping skal grillen med og så skal den være ToGo, let at løfte og lækker. I griller ikke bare en bøf, nej, når druen trækkes op, så skal der saftige stege på grillristen uanset, hvor I er. TravelQ Pro285 kan det hele og grillen er høj i hatten af en grund! Det høje låg giver plads til at lave stege og de to brændere giver mulighed for indirekte grillning - kort sagt du får alle muligheder for at komme i mål med culotten. Grillen pakkes let bag i bilen, værgo': Masser af muligheder i en bette transportabe grill, som let kan gøres stationær med en tilkøbt vognen.

Læs mere om TravelQ Pro285

Med TravelQ 285 går det stærkt og der er masser af varme i den bette blå frækkert

Det skal gå stærkt for ulvetimen er lige om hjørnet og ungerne er snart færdige med at grine på campingpladsens hoppeborg. Lige nu ånder alt idyl men det kan hurtigt ændre sig! Heldigvis er der ingen grund til alarm for med Napoleons TravelQ 285X er grillen slået ud med et snuptag og med det lave låg får denne to-brænder lynhurtigt varmen. Korteletter, kyllingebryst, pølser og lignende bliver færdige på ingen tid men du får nok svært ved at klemme en steg ind under det frække blå låg.

Læs mere om TravelQ 285x

TravelQ pro285x

Forestil dig, at du sidder trygt og godt i din campingstol på pladsen. Solen skinner stadig, det har været en varm dag, frokosten var god men lige nu er aftensmåltidet oppe over. Campingpladsen summer af stille forventning og der hilses over badunerne mens snakken går på hvad, der skal laves til aftensmad. Du overvejer dine alternativer og smiler; en god steg, en god drue og familien omkring dig, det er livet. Lyder det som dig? Så er TravelQ Pro285X lige noget. Dens høje låg og grillens to brændere, som er uafhængige af hinanden, gør det let at grille stege, også på indirekte grillning mens saksevognen er hurtig at slå sammen og trille afsted. Nogle gange er det liiidt for frækt til at være lovligt - Napoleons TravelQ Pro285x er stadiet under men kun akkurat.

Læs mere om TravelQ pro285x

Anbefalet til dig

Kort og godt...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser