x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Kuglegrillen er oldschool på den fedeste måde - og nu med nye cool funktioner

OLDSCHOOL MED KUL? HÅNDEN ER ROLIG, KULLENE KLAR OG PORTEREN KOLD, SÅ NEVER MIND!

Din første grill var en kulgrill og den sidste bliver en kulgrill! Når det skal gøres, så skal det gøres rigtigt og kuglegrillen har aldrig svigtet. Den gamle grill har tjent dig godt og du er klar til en kuglegrill vol. 2 – en ny generation med alle de fede features, der kan proppes i en klassiker! Optændingstiden og den røgende smag er det materiale grillminder brygges af og stemningen er sat når grillstarteren tændes. Ungerne kalder dig kærligt for oldschool men Porteren skummer, sværen bliver sprød, bøvl med grilllåget eksisterer ikke mere, risten hæves og skænkes efter behag og Mmmmm livet er godt.

Lyder det som dig? Så har vi fundet lidt af det bedste frem for at vise dig din nye kulgrill.

Rodeo Pro22 med vogn er en go' gammeldaws kuglegrill, som er pakket ind i fede features og luksus

Når det skal grilles, så skal det grilles rigtigt! Kul er vejen frem og du ved, at du kan smage forskel. Når noget er værd at gøre, så skal det gøres ordentligt, og du tager dig gerne den tid, der skal til, for det smager rigtigt grillet. De andre på vejen har så travlt med deres gasgrill, som er pimpede op til ugenkendelighed og du vil jo egentlig gerne være med på beatet – bare med kul. Nu har du muligheden. Napoleons Rodeo Pro22 med vogn er ren forkælelse for dig, der elsker den klassiske kuglegrill. Og hey, bare fordi det er oldschool, så kan det jo godt være luksus. Grillen kan drejes i vognen, så du altid står helt rigtigt i forhold til vinden, terrassens indretning eller om du er højre- eller venstrehåndet. Derudover giver Rodeo Pro22 dig en hånd med, når du skal afprøve forskellige grillmetoder, for du indstille grillristen i tre forskellige højder. Ja tak til luksus på den fede gammeldaws facon.

Læs mere om Rodeo Pro22 med vogn

Blær siger dig intet men Rodeo Pro22's små features, der gør hverdagen lidt lettere er nu alligevel ok!

Din kuglegrill står hjemme på terrassen og ser efterhånden lidt slidt ud. Den blev købt da dit ældste barn blev konfirmeret og du er stolt over, at den har holdt i 20 år. ’Se nu, dengang lavede man kvalitet!’ – det gør man faktisk endnu og derfor vil vi gerne præsentere dig for Napoleons bud på en kuglegrill, der kan tage næste vagt indtil også barnebarnet skal konfirmeres. Rodeo Pro22 på ben er strippet for synligt blær men har de fede features, der skal til, for at du kan blive nyforelsket. Lyder det ikke som det rigtige match til dig?

Læs mere om Rodeo Pro22 på ben

Anbefalet til dig

Kort og godt...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser