x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

GASGRILL TIL GRILLMAD ÅRET RUNDT

Vi er mad-nørder og vi elsker at grille - og gerne på gasgrill, fordi denne type grill er klar på bare få minutter, hvilket gør det nemt at grille hele året rundt. Se alle de lækre gasgrill fra Napoleon herunder. Vi har flere varianter - uanset om du skal bruge en stor gasgrill med sidebrænder, en god gasgrill i mellemstørrelse, en lille gasgrill til altanen eller en transportabel model.

Gasgrill til forskellige behov

En gasgrill er en favorit blandt mange – nok mest grundet det faktum, at du har mulighed for at justere temperaturen i grillen. En ting, som man ikke har mulighed for på samme måde i en almindelig kulgrill. Samtidig giver gasgrillen dig også mulighed for at grille, når du har lyst, fordi den er hurtig at varme op. Vejret bliver på den måde ikke en hindring for at grille, når du har lyst – uanset årstid og vejr.

Vores gasgrill fra Napoleon findes i flere varianter og størrelser – og uanset hvilken du vælger, så er du sikker på at få en gasgrill i god kvalitet.

Grundet de mange størrelser og varianter af Napoleons gasgrill, så sikrer du også, at der findes en gasgrill, der passer ind uanset om du har en stor terrasse eller bare en lille altan. Grillene henvender sig desuden også til den helt store grillentusiast, samt den mindre hverdagsgriller grundet variationen af features på de forskellige modeller.

Hvilken størrelse gasgrill skal du vælge?

Stor gasgrill med masser af features

Til den helt store grillentusiast skal der selvfølgelig være en stor grill med masser af fede features. Her kan du ikke komme udenom Napoleons Prestige Pro-serie, hvor du både får indbygget røgning, Sizzle Zone, Night-Light lys, varmebooster og infrarød bagbrænder. Prestige Pro-serien er til dig, som virkelig ikke vil gå ned på udstyr – og som også har plads til en stor grill i baghaven.

Prestige Pro-serien fås ligeledes også som indbygningsgrill, så den kan monteres i moduler, der kan laves til udekøkken. Indbygningsgrillen er genial til den helt store entusiast indenfor grill, og som samtidig ønsker sig en grill i et udekøkken.

Køb en gasgrill i mellemstørrelse til hverdagsbehov

Er du almindelig bruger af gasgrill, og bare har brug for en grill, der kan klare de fleste hverdagsbehov, så skal du ikke kigge langt forbi Napoloens Rogue-serie og Legend-serie.

Med både Rogue og Legend får du en god gasgrill til terassen derhjemme, som kan klare de fleste hverdagsbehov, når du skal grille hverdagsmad og de lidt mere komplicerede retter i weekenden, hvor den gerne må få lidt ekstra.

Lille gasgrill til altanen eller campingferien

Napoleon har også lavet en række gasgrill i den lidt mindre størrelse, så dem med altan også har mulighed for at få glæde af de gode gasgrill fra Napoleon. Den lille model kan også anvendes som en gasgrill til camping, hvis du gerne vil have din grill med på ferie, på stranden eller måske på skovtur.

Napoleons TravelQ-serie er designet til at tage med på farten. Det er en transportabel gasgrill, der grundet størrelsen alene er passende til en campingferie eller teltferie. Og bor du i lejlighed med en mindre altan, så er denne serie af transportable gasgrill en passende størrelse at have stående på altanen.

Gagrill med forskellige typer brændere

En gasgrill kan fås med forskellige typer af brændere, herunder fx almindelige brændere, bagbrændere og sidebrændere.

Det er vigtigt at kigge på, hvilke former for brændere gasgrillen har, fordi de forskellige typer giver forskellige tilberedningsmuligheder. En bagbrænder er fx god, hvis der er meget koldt udenfor. Den holder godt på varmen, hvorfor denne er ideel, hvis man fx vil tilberede kød i vinterhalvåret.

Sidebrænderen kan du bruge til at koge kartofler, pasta eller lignende, og er god at have, hvis du gerne vil tilberede hele dit måltid på gasgrillen.

Gasgrillene fra Napoleon er bl.a. udstyret med en Sizzle Zone sidebrænder, der på bare 30 sekunder får temperaturen op på mellem 800-900 grader. Den funktion er god, når du gerne vil lave en god karamellisering på kødets overflade.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser