x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

GASGRILL TIL GRILLMAD ÅRET RUNDT

Vi er mad-nørder og vi elsker at grille - på alle måder. Vi elsker især den nemme gasgrill, fordi den giver dig rigtig mange muligheder. Denne type af grill er nemlig klar på få minutter, og giver dig derfor mulighed for både at grille når der er hverdag og når der skal være fest - og så har du med en gasgrill også mulighed for at grille året rundt. Grillen findes efterhånden i mange danske hjem landet over - og det er ikke overraskende, når man tænker på, hvor mange muligheder man får med en gasgrill enten på altanen, i baghaven eller endda ved campingvognen og til turene på stranden. En gasgrill giver dig nemlig frie hænder til at kunne grille, når du har lyst.

Du kender de sommerdage, hvor dagene med sol og varme nærmest smelter sammen. Du er sikkert udmattet efter en lang dag på arbejde, og du orker ikke at aftensmaden skal tage særlig lang tid, men du vil alligevel gerne grille, nu hvor det endelig er sommer. Så er gasgrillen helt perfekt til dine behov. Det vil kun tage få minutter for dig at få tændt op inden du kan lægge den lækre bøf, som du har drømt om hele dagen, på risten. Med ét klik er du altså bare få minutter fra at stege det kød og de grøntsager som udgør din aftensmad. Ja, nemmere bliver det altså ikke.

Vi har samlet Napoleons fedeste gasgrill her på siden, og under hver grill fortæller vi nøjagtig, hvorfor vi er så begejstrede. Vi synes nemlig selv, at vi har et udvalg af verdens bedste gasgrill, der kan imponere selv de bedste grill-entusiaster derude. God grill-jagt!

Mad hele sommeren på gasgrill

Vi kender det allesammen godt. Når sommeren endelig kommer til Danmark, så kan vi næsten ikke vente med at komme ud og nyde solen, og dermed også få nogle gode bøffer og pølser på grillen. De der lune danske sommeraftener, hvor man sidder i haven eller på altanen og suger de sidste stråler fra solen til sig, mens pølserne steger på grillen, er jo næsten ikke til at stå for. Sommeren er højtid for hygge i haven og samvær med familie og venner og jo mere vi kan få af det jo bedre synes vi også det er.

Der er ingen tvivl om, at der er noget helt specielt over at grille. Bare det der med, at man kan smide sin mad på grillen uden at skulle tænke på opvask af alverdens pander og fade er altså bare noget helt særligt. Med en gasgrill er du ovenikøbet også fri for den lange ventetid, der følger med, når grillen skal opvarmes. En gasgrill kan du tænde og på få minutter er den allerede varm nok til at blive brugt. Kan det blive bedre end det?

Der er bare et eller andet helt specielt over at kunne vende komfuret og ovnen ryggen og kun anvende grillen hele sommeren igennem. Dét er noget der virkelig får os i rigtig sommerstemning – også selvom sommeren i Danmark tit og ofte skuffer med langvarigt regnvejr. Med en gasgrill under et halvtag eller en mindre bord gasgrill til regnvejrsdagene, så er der alligevel mulighed for at få den rette sommerstemning frem i os.

Den er praktisk, idet den er nem at tænde, hvilket betyder, at du faktisk kan bruge den hele året rundt – både når der er tid til at hygge sig om det, men også når det hele skal gå lidt hurtigere i hverdagen. Med en gasgrill er der nemlig ingen grund til at lade sig begrænse af koldere vejr, eller af mangel på tid. Hvad siger du til grillet flæskesteg til jul?

Gasgrill frem for grill med kul?

Hvorfor skal jeg vælge en gasgrill frem for grill med kul? Gasgrillen er en favorit blandt mange og er du en ligeså stor grillnørd som os, så ved vi at du heller ikke kan få armene ned over, hvor smart det egentlig er med en grill til altanen eller til baghaven. Har du en gasgrill behøver du jo ikke nogen betænkningstid, når du skal grille dine favoritter eller du får en ny god idé til en grillet dessert. På få minutter er gasgrillen nemlig allerede klar til, at du kan gå i krig og eksperimentere med lige hvad du har lyst til.

Der er ingen tvivl om, at vi danskere elsker at grille og det er især om sommeren at vi finder grillen frem fra gemmeren, så vi kan nyde vores kød og eventuelt også grøntsager med den meget karakteristiske grillsmag. Det er heller ingen hemmelighed at sommeren i Danmark ikke altid er lige til at stole på. Vi kan have somre, hvor solen skinner hele sommeren, men som mange også husker – somre hvor dagene svømmer i regn.

Kulgrillen er oldschool og forbundet med en meget autentisk måde at grille på. Kullene skal først varmes op og være helt klar før du kan grille, hvilket gør denne måde at grille på en smule mere omfattende end hvis du griller med en gasgrill. Gasgrillen gør det lettere for dig at grille, når du har lyst – også selvom det regner, fordi den er hurtig til at varme op – ligesom dit komfur eller ovn. Denne type grill er derfor meget anvendelig til de somre, hvor det bare regner i ét væk – hvilket også er derfor den har indfundet sig i mange danske hjem landet over.   

Hvordan fungerer en gasgrill?

Alle typer af gasgrill får gas fra en gasbeholder, som typisk er placeret ved siden af grillen – eller lige under den. Gassen tilsluttes grillen ved hjælp af en slange, der går fra selve flasken og op til grillen. Når du skal bruge grillen skal du bare tænde for gassen og derefter for grillen, og på bare få minutter er den allerede varmet op og klar til brug.

Slangen kan sagtens tage skade i solen, så derfor er det en god ide engang imellem at tjekke om slangen stadig er intakt, så der ikke opstår lækage. Dette kan også undgås, hvis du har et overtræk du kan dække grillen ned med, når du ikke bruger den.  

Denne type grill adskiller sig især fra en almindelig kulgrill ved, at man kan justere temperaturen. Du kan derfor gå fra at grille din mad på fuld varme til at grille den ved en svagere temperatur – på bare få sekunder. Det giver dig store muligheder for at lave lige præcis de retter du har lyst til – fra forretter og hovedretter til alverdens desserter.

 

Kræver minimal rengøring

Er du som os også én af dem som tænker meget over rengøringen inden du køber noget nyt til køkkenet? Alle ved jo, at al madlavning kræver rengøring, ligegyldigt, hvor meget du passer på med ikke at svine for meget.

Denne type grill kræver typisk minimal rengøring, uanset om du har en stor gasgrill eller om du har en lille gasgrill. Det er dog en god ide at skrabe risten ren for madrester, hver eneste gang du har brugt den. Det kan du gøre med en stålbørste. Du skal også huske at tømme bakken under grillen for fedt og tørre bunden af engang imellem, så du sikrer dig mod en uventet fedtbrand. Denne type brand kan opstå, hvis grillbakken er fyldt med gammel fedt.

 

Gasgrill i forskellige størrelser

Vi kan næsten ikke få armene ned over, hvor fedt det er at grille mad på en gasgrill og vi håber du er ligeså begejstrede som os. Prøv bare at tænk på alle de muligheder du har for at grille, når som helst og hvor som helst, hvis du altså har fx en mini gasgrill, som er nem at tage med dig på camping eller evt. på stranden. Napoleon gasgrill finder du i flere varianter og størrelser, så der er mulighed for at finde lige præcis den grill som passer til dine behov – og så er de alle i god kvalitet.

Er du grill-entusiast og føler du, at en grill næsten ikke kan blive for stor, så har Napoleon især lavet især to varianter, der både har indbygget røgning, Sizzle zone, Night-Light lys, varmebooster og infrarød bagbrænder. Ja, faktisk alt hvad du overhovedet kan tænke dig en grill kan indebære. Her finder du både den største, den mest komplicerede og ikke mindst dyreste grill, som enhver grill-entusiast vil elske.

Skal du bygge et udekøkken og kan du se det smarte i at have en grill indbygget direkte i udekøkkenet, så har Napoleon også lavet en række indbygningsgrill, som kan begejstre enhver grill-mester. Med en indbygget grill i et udekøkken får du masser af plads til at lægge tallerken eller andet fra dig mens du griller Du kan også finde gasgrill med to sideborde, som du kan bruge til at stille en tallerken eller fad fra dig, eller en gasgrill med sidebrænder, der bruges som Sizzle zone.

Er du i stedet ude efter en mindre transportabel gasgrill, så har Napoleon også lavet en mini gasgrill til dem, der godt kunne tænke sig at tage grillen med sig overalt. Du kan fx bruge din mini gasgrill på camping, på stranden eller på skovturen. Med den lille transportable grill er du altid sikker på at du kan tilberede dit kød, hvorend du befinder dig. Er mini gasgrillen din eneste grill? Så kan du også tilkøbe en vogn til den, så den altid kan få sin egen plads på terrassen derhjemme.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser