x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Indbygningsgrill og moduler til udekøkken fra Napoleon Grill

Bobler drømmen om et lækkert udekøkken i maven på dig? Så har du fundet den rigtige side og det rigtige brand. Napoleon Grill har lavet flere modeller af lækre indbygningsgrill, der kan realisere dine drømme om et lækkert udekøkken. Køber du en indbygningsgrill fra Napoleon har du samtidig mulighed for at kombinere grillen med Napoleons færdige moduler til udekøkkenet, så du ikke selv behøver at være kreativ med mursten eller tømmer.
Sig pænt hej til Napoleons udvalg af indbygningsgrill samt Oasis-serien, Napoleons færdige moduler til dit udekøkken. Lækkert ikk’?

Tilbehør til udekøkkenet

Lidt ekstra udstyr til det helt lækre udekøkken.

Byg eget udekøkken i din have

Napoleon har flere modeller at vælge imellem, når du skal vælge en indbygningsgrill til dit udekøkken. Skal du have det fedeste af det allerfedeste inden for grill-verdenen? Eller kan du nøjes med lidt mindre?

Med en grill til indbygning fra Napoleon får du ikke bare et fedt grill-modul, du køber også en hel grill-identitet.

For er du mester-grilleren over dem alle? Typen som skal have det fedeste af det fedeste, så du kan lave de vildeste feinschmecker-middage i din baghave med både flammer og røg? Eller er du mere typen, som sagtens kan nøjes med lidt mindre?

Indbygningsgrillene fra Napoleon kan bruges sammen med dit selv-byggede udekøkken eller et Napoleon Grill modul, som passer perfekt sammen med grillen. Grillen er fuldstændig ligeglad – den skal nok performe uanset, hvad du vælger!

 

Prestige Pro – mastodonten inden for indbygningsgrill

Som indbygningsgrill finder du den tunge fætter fra Napoleon, Prestige Pro i tre forskellige modeller. Prestige Pro er gasgrillens svar på rock’n’roll – den har masser af power, features op til begge ører, og så er den til dig, som gerne vil være baghavekøkkenchef i egen baghave, hvor du kan imponere både naboer og venner med et brag af en middag, som selvfølgelig er gourmet-værdigt.

Den største indbygningsgrill Prestige Pro825, er en tung fætter. Den store badboy på omkring 90 kg kan gøre dit udekøkken til et mester-køkken på niveau med de bedste Michelin-restauranter i verden. Grillen byder på hele syv brændere, to dobbeltvæggede LIFT EASE låg, dobbelt indbygget Sizzle Zone, Sear Plates i to niveauer, stor varmehylde, integreret røgindsats med egen brænder, infrarød bagbrænder, Night-Light lys og meget meget mere. Denne er en rigtig grill-blærerøv værdig!

Den lidt mindre indbygningsgrill Prestige Pro665, kan med sine 75 kg stadig imponere på niveau med sin storebror. Størrelsen på grillarealet er dog mindre, og så har den også kun ét enkelt låg. Men til stadighed formår den at skabe en perfekt balance mellem funktionalitet, holdbarhed og cool design, som er bestemt er værdigt til et fedt udekøkken.

Den mindste indbygningsgrill Prestige Pro500, fra Napoleons Prestige-serie er til en ægte grill-nørd, som synes at grillen skal være fancy og kunne noget. Uden selvfølgelig at både størrelse og pris får dig til at falde bagover!

 

Napoleon LEX til indbygning

LEX er modsat Prestige en rigtig badass, når det kommer til store flammer og enorm varme. LEX485 til indbygning er kronen over værket på dit hjemmelavede udekøkken. Den har høj cookbox, som gør det muligt for dig at bruge tilkøbt rotisseri uden at skulle fjerne grillristene. Samtidig får du med denne model en infrarød bagbrænder, som giver dine flæskesvær eller kyllingeskind ekstra sprødhed. Kan du allerede mærke det knase mellem tænderne? Det kan vi!

LEX485 kommer til at stå som en lille stjerne mellem dine indkøbte indbygningsmoduler eller dine egen-byggede køkkenmoduler med sin frække iGlow teknologi i knapperne. iGlow lyset i kontrolknapperne bliver nemlig stærkere, når du skruer op for varmen og svagere når du skruer ned.

Meget simpelt, men mega frækt! Og står du en mørk aften og er i tvivl om du har tændt for gassen, så vil du altså elske denne pimpede detalje på din indbygningsgrill.

Er du klar til en LEX i baghaven?

 

Oasis-serien fra Napoleon – færdige moduler til dit udekøkken

Selvom dine hænder ikke er skruet rigtigt på til at give dig i kast med at bygge dit eget udekøkken, så behøver du ikke at forkaste drømmen. Napoleon har nemlig lavet Oasis serien, som giver dig lækre færdigbyggede moduler til udekøkkenet.

Oasis-serien er perfekt til dig, som drømmer om et fedt udekøkken, men har opgivet drømmen på grund af manglende evner som gør-det-selv mand. Modulerne fra Oasis-serien er alle færdigsamlet fra fabrikken, så det eneste du skal gøre er at hæfte modulerne sammen og købe en bordplade dertil. Easy peasy!

Er du klar på snart at være hovedperson i dit eget personlige udekøkken? Så skal du altså kigge nærmere på de fede moduler til udekøkken i rustfrit stål fra Oasis-serien!

 

Modulerne er som skabt til din Napoleon indbygningsgrill

Udekøkken modulerne får du i forskellige varianter, hvor der selvfølgelig også er moduler, som passer perfekt sammen med den indbygningsgrill du har valgt at købe.

Napoleons underskabe til henholdsvis Prestige Pro825, Prestige Pro665, Prestige Pro500 og LEX485 er som skræddersyet til din gasgrill, og så tager de virkelig dit grill-game til et helt nyt niveau.

Kombinerer du underskabene med et par af Napoleons moduler med 3 skuffer, et modul med køkkenrulleholder og skraldespand og et modul til gasflasken ved siden af grillen, så har du pludselig bygget et fedt udekøkken op med gasgrill og masser af bordplads. Easy right?

Med køkkenmodulerne fra Napoleon får du snart stablet et fedt køkken på banen, som bestemt er meget mere blære-worthy end du kan forestille dig!

Skal du oppe dit grill-game med et udekøkken i din have?

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser