x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Napoleons indbygningsgrill- og moduler til udekøkken

Napoleons indbygningsgrill- og moduler er til dig, som ønsker at realisere drømmen om et udekøkken i baghaven. Flere af Napoleons grillmodeller kan du få som indbygningsgrill, og så kan du kombinere modulerne som du vil, alt efter hvor stort du ønsker dit udekøkken.

Tilbehør til udekøkkenet

Lidt ekstra udstyr til det helt lækre udekøkken.

Flere modeller af grill til indbygning fra Napoleon

Drømmer du om et udekøkken med grill, så er du kommet til det rette sted. Flere af Napoleons gasgrill modeller kan du få som indbygningsgrill, så du kan bygge et udekøkken i din egen baghave. Samtidig har Napoleon lavet flere borde til udekøkkener, der fungerer som moduler man kan sætte sammen, som man ønsker det.

Skal du have en grill til udekøkkenet, så har Napoleon lavet flere modeller. Den største af Napoleons indbygningsgrill, Prestige Pro825, har et stort grillareal med fire brændere, dobbeltindbygget Sizzle Zone, infrarød bagbrænder og integreret røgindsats. Her får du virkelig en stor grill til dit udekøkken, hvor der er masser af plads til at grille lækre stege og sprøde grøntsager.

Vil du til gengæld hellere have et udekøkken med en gasgrill i mindre størrelse, så har Napoleon også lavet Prestige Pro665, Prestige Pro500 og Lex485 som indbygningsgrill. Disse grillmodeller har alle et godt stort grillareal med enten fem eller fire brændere, men ingen integreret Sizzle Zone som på Pro825.

 

Napoleon grill moduler

For at fuldende dit udekøkken, så har Napoleon lavet en række indbygningsmoduler, som du kan sætte sammen med din grill til udekøkkenet.

Der er moduler, som er lavet til de enkelte grillmodeller, men også flere moduler, som kan anvendes, hvor du har lyst i din konstruktion af selve køkkenet. Her vil det være fordelagtigt med et bord til udekøkkenet, så du hurtigt kan lægge dine redskaber fra dig, når du er ved at grille. Det kan også være, at du ønsker plads ved siden af grillen til at tilberede grøntsager på et skærebræt.

Vigtigst af alt er at købe et modul, som du kan bruge under din grill, og så kan du sådan set selv bestemme, hvordan du vil bygge dit køkken op. Vi vil anbefale at tilkøbe et modul, der kan opbevare gasflasken, så den ikke står i vejen ved siden af grillen. Herefter er der frit valg, om du vil opbygge dit køkken med moduler, der har skuffer eller skabe.

[brb_collection id="5624"]