x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Legend-serien fra Napoleon Grill

Gasgrill med fire hovedbrændere, masser af varme, lækre features til pengene, stor infrarød Sizzle Zone sidebrænder, WAVE grillriste i støbejern, keramisk infrarød bagbrænder, høj cookbox, så grillriste ikke skal flyttes når du bruger dit rotisseri og meget meget mere.
Sig pænt hej til LEX’s lillebror: Familien Legend.

En legendarisk grill fra Napoleon Grill

Du tænker nok, at det er lidt voldsomt at kalde denne grill for legendarisk, men det er der faktisk en god grund til. Legend er nemlig proppet med lækkerier; Infrarød Sizzle Zone, keramisk infrarød bagrænderm høj cookbox og knaldhøje temperaturer – you name it! Napoleons Legend har det hele, som du naturligvis får for forholdvis små penge. Napoleons Legend er LEGENDarisk.

WAVE grillristene i støbejern bliver knaldhamrende varme, hvilket let får skalaen på det integrerede termometer til at springe helt til tops. Støbejern tiltrækker nemlig masser af varme, hvilket giver dine bøffer de helt perfekte stege striber.

Legend har præcis samme størrelse som sin storebror (485 kvadrattommer) men er en smule mindre pimpet. Så er du til lys i knapperne, grillriste i rustfri stål og is- og marinadeboks i sidebordet, så bør du i stedet vælge en Napoleon LEX grill.

 

En legende: Legend 485

Napoleon Legend 485 findes i én variant; Den klassiske i rustfri stål.

Den helt klassiske Napoleon grill Legend485 i rustfri stål kommer til at se utroligt indbydende ud på terrassen. Den meget skinnende overflade kommer til at invitere solens stråler – og forføre dig med sine lækre detaljer og features. Stål-grillen har dobbeltvægget låg i 304 rustfri stål, hvilket giver bedre isolering af varmen og materialet sikrer en lang levetid.

Masser af varme

Ligesom sin storebror Napoleon LEX er denne grill udstyret med høj cookbox, keramisk infrarød bagbrænder, fire bundbrændere og et sidebord med Sizzle Zone sideblus. Der er altså uendelige muligheder for masser af varme, stege på rotisseri, direkte/indirekte grillning og bøffer i verdensklasse.

Til højre for grillen finder du i sidebordet den ikoniske Sizzle Zone sidebrænder med infrarød varme. Tænder du for den vil du på ca. 30 sekunder opnå en varme på mere end 800 grader – og så bliver det altså sjovt at grille. Læg bøffen på og du vil med det samme høre det syde og sprutte. Og falder der madrester eller fedt fra kødet ned i blusset, så får det blot et lille strejf af flammer tilbage.

Den meget høje varme sikrer, at kødets overflade med det samme karamelliserer, så safter ikke flyder ud. Kødet kommer derfor til at smage af meget mere. What’s not to like?

Dét er en legende værdig!

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser