x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Prestige Pro serien fra Napoleon Grill

Det bliver hverken større eller federe end det her! Prestige Pro gasgrill-serien fra Napoleon er niveauet over genialt - den store kleppert af en grill har masser af power og flere features end du kan forestille dig.
Leder du efter gasgrillens svar på en Ferrari? Så er det en gasgrill fra Napoleons Prestige Pro-serie du skal kaste dig ud i.

Luksusgrillen til grill-nørden over dem alle

Vi byder velkommen til Napoleons Prestige Pro i vores gasgrill sortiment. Serien rummer hele tre gasgrill, som alle er et niveau ud over det sædvanlige. Med sine mere end 200 kg i rent 304 rustfri stål og en bredde på 2,4 meter, er den største af de tre, Napoleon Prestige Pro825 noget af en badass. Og selvom Prestige Pro665 og Prestige Pro500 er mindre i størrelse, så skal du slet ikke tage fejl af dem – de har nemlig stadig nogle tricks i ærmet.

Prestige Pro er storebror til den også meget store Prestige gasgrill, og derfor slet ikke for amatører. Alene størrelsen og mængden af features kræver en stor mængde erfaring og kyndighed. De tunge ståldyr fra Prestige Pro serien har nemlig både brænderør, Sear Plates i 304 rustfri stål, Night Light lys i kontrolknapper, skabe og skuffer, infrarød bagbrænder, rotisseri, Sizzle Zone, WAVE grillriste i vedligeholdesfri rustfrit stål samt meget meget mere.

Skal du være Michelin chefkok i din egen baghave? Så er det en super-cool, voluminøs og på grænsen til det lidt vulgære, monster af en grill – Napoleon Prestige Pro – du skal vælge.

 

Flere features og gadgets end du kan forestille dig

Prestige Pro serien har mere power end du kan forestille dig. Tænk på de mest over-the-top features du nogensinde kan forestille dig på en grill. Prestige Pro kan meget mere end det!

Du får nemlig med en Prestige Pro et kæmpestort ståldyr af en gasgrill med flere features og gadgets end du vil se på instrumentbrættet i en af NASA’s raketter. Lyder det ikke genialt?

Prestige Pro kan med sine mange fede features gøre dig til grill-mester i dit nabolag. Grillen er en rigtig bad-boy med features, der rækker ud over alt du kan forestille dig, og så giver den dig mulighed for at lave de mest lækre gourmet-middage med både røg og ild direkte i din baghave.

 

Tre forskellige modeller af Prestige Pro

I Napoleons Prestige Pro serie finder du tre forskellige gasgrill modeller, som alle kan betegnes som grillens svar på rock’n’roll.

Storebror – eller vi må hellere kalde den KONGEN af gasgrill – er fuldstændig vanvittig. En 200 kilos bad-boy på 2,4 meter er ikke for amatører, og for at håndtere denne tunge djævel skal der altså mere end en almindelig grill-mester til.

Prestige Pro825 er til grill-entusiasten over dem alle. Ham som ikke vil nøjes eller gå på kompromis. De to grillarealer på Pro825 måler 72 x 46 cm og 47 x 46 cm, og grillen huser ikke mindre end syv brændere, har dobbelt indbygget Sizzle Zone, en integreret røgindsats, en gigantisk sidebrænder med keramisk varme-booster samt Night Light lys i både kontrolknapper, grill, skuffer og skabe. Ja, jeg kunne blive ved – der er nemlig næsten ikke det, som denne grill ikke har!

Prestige Pro825 er herskeren over alle grill, og så er det altså en fræk grill at kunne prale med til sine naboer. Med Prestige Pro825 får du blære-grillen over dem alle!

 

Midterbarnet på 150 kg

Selvom midterbarnet Prestige Pro665 og lillebror Prestige Pro500 er mindre i størrelse end den store Pro825 model, så er de bestemt ikke mindre imponerende.

Med sine 150 kg (!) er den næsten 2 meter lange Prestige Pro665 stadig fuldstændig beundringsværdig for en ægte grill-aficionado. Det er stort set kun størrelsen på selve grillen og størrelsen på de to grillarealer som på denne kun (!) måler 46 x 94 cm og 24 x 37 cm, som adskiller dem fra hinanden.

Den er stadig super-fed og bestemt en fræk sag at kunne vise frem på vejen til vejfesten. Denne grill er nemlig ikke mindre end blære-worthy!

 

Den mindste, men stadig meget imponerende lillebror

Den mindste af de tre modeller hedder Prestige Pro500, og den er den billigste af de tre udgaver.

Grillen vejer omkring 115 kg og med en bredde på omkring 1,7 meter, så det er stadig en stor bandit vi har med at gøre. De to grillarealer på ikke mindre end 45 x 71 cm og 24 x 37 cm giver stadig masser af plads til både culottesteg, store bøffer og sydende bacon. Så her skal du i hvert fald ikke gå på kompromis.  

Selvom den mindste af de tre grill i Prestige Pro-serien ikke byder på så mange features som sine to storebrødre, så er den stadig knaldhamrende lækker med features der bare bli’r ved og ved.

 

Vidste du…

At alle Prestige Pro modeller også kan fås som indbygningsgrill?

Er du typen, som bygger udekøkken i din have, og ikke gider at gå på kompromis, når det kommer til din indbygningsgrill, så har du nu mulighed for at få én af de monster-fede Prestige Pro installeret direkte i din have.

Et udekøkken med alt hvad remmer og tøjler kan holde – så bli’r det vist ikke vildere!

 

Rotisseri er med i prisen!

Når du køber en grill fra Prestige Pro-serien, så følger der naturligvis et gratis rotisseri med (gælder ikke indbygningsgrillene). Med det gratis rotisseri kan du udnytte grillens høje cookbox allerede fra første grillede måltid – smart og nemt. Enjoy.

Så kan du blive klædt på til at smække en nogle kartofler på risten, en flæskesteg på rotisseriet og ellers bare lade dig forføre af de karamelliserede og brændte toner – som er en ægte grill-mester værdig.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser