x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Prestige Pro serien fra Napoleon Grill

Napoleon har lavet en gasgrill serie, som har masser af power og flere funktioner end du kan forestille dig. Prestige Pro serien består af tre gasgrill, Pro 825, 665 og 500, og er til dig, som gerne vil have en stor gasgrill, der kan det hele. Så hvis du leder efter gasgrillens svar på en Ferrari, er det en gasgrill fra Napoleons Prestige Pro-serie, du skal vælge.

Prestige Pro-serien – den største serie af gasgrill fra Napoleon

Napoleons største serie af gasgrill bliver kaldet Prestige Pro, og består af hele tre gasgrill med masser af funktioner. Prestige Pro serien er til den store grillentusiast, som gerne vil have en grill, der kan det hele og hvor man ikke går på kompromis med noget.

Køber du en Prestige Pro hjem til baghaven, så vil du kunne det hele indenfor grill. De kommer nemlig med brænderør og Sear Plates i 304 rustfri stål, infrarød bagbrænder, Sizzle Zone, høj cookbox, is- og marinadeboks og meget mere.

Som en ekstra feature, så får du night light lys i både kontrolknapper, skabe og skuffer, hvilket gør det muligt for dig at holde hyggelige grillaftener til langt ud på aftenen efter mørket er faldet på.

 

De tre gasgrill fra Prestige Pro serien

Med én af de tre gasgrill fra Prestige Pro-serien er du sikret en grill, som du kan lave næsten alting på: grille, stege, koge, bage, røge og alt derimellem. Forskellen på de tre grill er størrelsen, ellers kan de stort set det samme.

Den største af de tre gasgrill hedder Napoleon Prestige Pro 825. Den er lavet i 304 rustfri stål, vejer omkring 200 kg og har en bredde på 2,4 meter. Den kommer med to grillarealer på henholdsvis 72 x 46 cm og 47 x 46 cm, og så huser den ikke mindre end syv brændere, har dobbelt indbygget Sizzle Zone, en integreret røgindsats, samt en stor sidebrænder med keramisk varme-booster.

Den næststørste gasgrill i serien kaldes Napoleon Prestige Pro 665, og den mindste hedder Napoleon Prestige Pro 500. De vejer henholdsvis 150 og 115 kg, og kan egentlig det samme som den store Prestige Pro 825, dog med færre hovedbrændere og mindre grillareal. Derudover er der nogle særlige funktioner, som Pro 665 og Pro 500 ikke har i forhold til Pro 825:

Pro 825: Grillen der har det hele – intet mindre

Pro 665: Denne grill har ikke sideblus med keramisk varme-booster.

Pro 500: Denne grill har ikke sideblus med keramisk varme-booster eller integreret røgeindsats.

 

Prestige Pro serien fås også som indbygningsgrill

Alle gasgrill i Prestige Pro-serien kan du også få som indbygningsmodul, så du kan bygge det udekøkken, som du altid har drømt om.

Går du efter en indbygningsgrill fra Prestige Pro-serien, så er det fordi du gerne vil have det allerbedste. Her mangler der ikke noget, når det kommer til funktioner og gadgets indenfor gasgrill. Det er perfekt til dig, der er den helt store grillentusiast.

 

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser