x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Rogue-serien fra Napoleon Grill

Vores mest populære gasgrill fra Napoleon har hele tre brændere, Sear Plates og brænderør i 304 rustfri stål, sideborde, som kan klappes ned, integreret termometer og vendbare WAVE grillriste i støbejern. Med andre ord: en grill som aldrig kommer til at skuffe.
Byd velkommen til vores mest populære gasgrill-serie fra Napoleon: familien Rogue.

Den populære Rogue gør dig til grill-maestro i egen baghave

Rogue er en gasgrill serie fra Napoleon, som henvender sig til det mest gængse grill-publikum på markedet. Den er det nyeste skud på stammen af gasgrill hos os, men alligevel har den allerede formået at blive fanebærer for en helt ny generation af gasgrill, som ikke behøver at koste meget for stadig at være kvalitets-værdig.

Napoleon Rogue findes i tre forskellige modeller – alle med et anderledes-på-den-fede-måde låg samt skønne sideborde på hver side af grillen, som gør det nemt for dig at stille en tallerken med bøffer fra dig eller en skål med lækker barbecue sauce, som bare mangler at blive penslet på dine gode ribs.

Og synes du grillen fylder for meget med sidebordene, så er det intet problem! Du kan slå sidebordene op eller ned lige som du ønsker det – eller endda tage dem helt af, så grillen kommer til at stå i sin fulde pragt på terrassen.

Rogue henvender sig både til begynderen, men også til den let-øvede, som skal have mulighed for at overraske naboer, familie og gæster med en spændende grill-menu i baghaven. Rogue er som skabt til dem, der leder efter en gasgrill, som kan det en grill skal: at grille store saftige bøffer.

 

Fuldstændig strippet for alt gejl – med Rogue får du rendyrket helt-nede-på-jorden kvalitet

Med Rogue får du en gasgrill, som er fuldstændig vasket ren for alle mulige blære-features, såsom lys, soft close, integreret røgindsats osv. Med en Rogue får du en gasgrill med lige præcis det du skal bruge – og så til en fornuftig pris, hvor alle kan være med. Men tag ikke fejl af prisen for med Rogue er der lagt stor vægt på kvalitet – især ved Rogues Sear Plates vil du mærke en kvalitet, som overgår alt andet.

Rogue er med andre ord en mindre kompliceret udgave af sine to storebrødre Napoleon Prestige og den endnu større Napoleon Prestige Pro. En udgave som er strippet for alt gejl og fancy features, men tag ikke fejl, for det gør den bestemt ikke mindre blære-worthy.

Rogue ser nemlig utrolig indbydende ud i solen på terrassen uanset om du har erhvervet dig udgaven i rustfri stål eller sort emalje. Den er din nye legekammerat, når du skal invitere gutterne på saftige bøffer og øl i haven.

 

Rogue i flere forskellige lækre udgaver – lige til baghaven

Fysisk er alle R425 grill i Rogue-serien lige store, men prismæssigt er der en forskel. Det skyldes at mellem-udgaven har fået et sideblus og den dyreste udgave har fået Sizzle Zone sideblus og WAVE grillriste i rustfri stål.

Den billigste Rogue R425 er også den mest simple. Med Rogue R425 får du en gasgrill med tre hovedbrændere i 304 rustfri stål, Jetfire tændingssystem, stor varmehylde og Sear Plates i to niveauer. Den har ligesom de to andre varianter i Rogue R425 serien to sideborde på hver side af grillen, som giver dig masser af plads til at stille ting fra dig mens du griller.

Den anden dyreste gasgrill i Rogue R425 serien er magen til den billigste, men med denne er der tilføjet et sideblus på det ene sidebord. Det giver dig mulighed for at lave en sovs, tilberede en wok ret, koge kartofler eller tilberede noget andet samtidig med at du griller dit yndlings stykke kød. Ligesom den billigste Rogue R425 får du denne lækkerhed af en gasgrill i sort emalje.

Den dyreste Rogue R425 får du i rustfri stål, og der er tilføjet en Sizzle Zone sidebrænder på det ene af sidebordene. Sizzle Zone giver dig mulighed for at stege bøffen med fede flammer, eller bare bruge den som et almindeligt sideblus. Med Sizzle Zone opnår du vanvittigt høje temperaturer på bare få sekunder, og det giver dig mulighed for at stege det lækreste kød. Sidebrænderen bliver nemlig så varm, at overfladen på dit kød med det samme bliver karamelliseret og smagen dermed forsegles i kødet. Resultatet er vanvittigt lækkert!

 

Napoleon Rogue 425 Special Edition udgaver

Byd velkommen til Special Edition udgaverne af Rogue 425.

Rogue 425 i Special Edition udgaven tager gasgrill til helt nye højder. Special Edition udgaven er nemlig spækket til randen med nye funktioner og muligheder for at få helt ekstraordinære grilloplevelser. Rogue 425 Special Edition rummer alle de bedste funktioner fra Napoleons grillserier.

Med Napoleon Rogue 425 får du sizzle zone sidebrænder, tre individuelle brændere i 304 rustfri stål, infrarød bagbrænder, lys i knapperne, ekstra højde på låg, JETFIRE tændingssystem, integreret termometer, SEAR PLATES, et grillareal på 425 kvadrattommer og meget meget mere.

Er du til den frække Rogue 425 Special Edition gasgrill i sort, eller er du mere til den klassiske i stål? For så må du hellere kigge på Rogue 425 Special Edition i rustfri stål.

 

Go all black med Rogue 425!

Gasgrillens svar på batmobilen er gået helt i sort. Napoleons Rogue 425 All Black er over-cool med sin mørke makeover, som kommer til at se hamrende godt ud på enhver terrasse. Samtidig er den kulsorte kleppert af gasgrill spækket med kvalitetsudstyr, som sikrer, at du kan lave alverdens lækre grillmåltider.

Er du klar på at gå helt i sort med Napoleon Rogue 425 All Black?

 

Napoleon Rogue 365

Napoleons Rogue 365 er en gasgrill model med kraftige brændere, bedre grillriste og SEAR PLATES, samt større hjul, så den er let at transportere. Rogue 365 egner sig perfekt til den sæsonbestemte grillchef, som gerne vil have en kvalitetsrig grill med alle de nødvendige features som resten af Rogue-serien – alt sammen pakket i en let og transportabel gasgrill.

Dét er Rogue 365!

 

Skal du have en ny flot beboer på terrassen?

Oplevelsen af Rogue bygger på kvalitet, holdbarhed og rendyrket kærlighed. Den er en uundværlig ingrediens i opskriften på ren dansk baghavehygge, og så er Rogue den grill, som om nogen kan samle både familier, venner og gode naboer til et måltid mad i hyggens tegn.

Men inden du kan invitere på grill-middag i haven, så skal du selvfølgelig have samlet dyret, men vær ikke nervøs, for kan du finde ud af at bygge med lego, så kan du også samle denne basse.

Det eneste du skal gøre er at samle underskab, sætte hjul på, montere sidebordene og vupti! Inden du når at sende invitationer ud, så står din nye flotte BBQ allerede klar!

Det sker så hurtigt, at du allerede nu kan lade tænderne løbe i vand!

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser