x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Rogue-serien fra Napoleon Grill

Rogue-serien fra Napoleon Grill er vores mest populære serie af gasgrill, og den fås i flere forskellige varianter. Det store udvalg af Rogue-modeller gør, at du med sikkerhed kan finde en udgave med det antal brændere og de funktioner, som lige præcis matcher dine grillbehov.

En populær grill både til familien og grillentusiasten

Napoleon Grills Rogue serie henvender sig til alle, som vil have en gasgrill i god kvalitet med en masse lækre funktioner. Her kan alle være med, og du kan med garanti finde en Rogue, som matcher lige præcis dine grillbehov.

Alle modeller i Rogue-serien har Sear Plates og brænderør i 304 rustfri stål, integreret ACCU PROBE-termometer, JETFIRE tændingssystem og varmehylde. Derudover har nedenstående Rogue-varianter følgende tilføjelser:

NAPOLEON ROGUE 425XT: Lille Sizzle Zone sidebrænder (med grillrist i støbejern)

NAPOLEON ROGUE 425 PLUS: Sideblus, infrarød bagbrænder, højere låg

NAPOLEON ROGUE 425 SPECIAL EDITION: Stor Sizzle Zone sidebrænder (med grillrist i støbejern), infrarød bagbrænder, lys i kontrolknapper, grillriste i rustfri stål, højere låg, flytbar udvendig marinade-hylde, integreret flaskeoplukker. 

NAPOLEON ROGUE 425 SE PHANTOM: Stor Sizzle Zone sidebrænder (med grillrist i rustfri stål), infrarød bagbrænder, lys i kontrolknapper, grillriste i rustfri stål, højere låg, flytbar udvendig marinade-hylde, multirist i rustfri stål (erstatter varmehylden).

Med en Rogue grill får du en god gasgrill med lige præcis det du skal bruge, når du skal grille hjemme i baghaven.

 

Flere varianter af Rogue gasgrillen

Serien med Napoleon Rogue grill findes i flere forskellige størrelser: 365, 425, 525, 625. Den mindste (365) har to individuelle hovedbrændere, mens den største (625) har 5 individuelle hovedbrændere. 

Vores Rogue grill findes i to farver: sort og sølv. Den klassiske sølvudgave er lavet i rustfri stål, mens de sorte udgaver enten er lavet med sort emalje eller sort pulverlakering.

Napoleon Rogue 365

Rogue 365 er den mindste grillmodel i Rogue-serien med. Denne grill egner sig perfekt til den sæsonbestemte grillchef, som søger en kvalitetsrig gasgrill, hvor man effektivt kan tilberede solid grillmad, men hvor grillen stadig er kompakt og letbevægelig.

Napoleon Rogue 425

Rogue 425 findes i flere forskellige udgaver: Den almindelige model, en Plus-model, en XT-model, en Special Edition model og en Special Edition Phantom.

Størrelsen på denne grill egner sig fint både til ægteparret, den lille familie eller til grillmesteren der vil have en tilpas størrelse at udfolde sig på.

Napoleon Rogue 525

Rogue 525 findes i to forskellige udgaver: Den almindelige model og en Special Edition udgave. Special Edition udgaven findes både i en sølv-udgave og en udgave i sort emalje.

525 er et niveau større end 425-udgaven, og egner sig derfor både til den lidt større familie, og til dig der gerne vil invitere flere gæster over til grillmad.

Napoleon Rogue 625

Rogue 625 findes kun som Special Edition-model, så her får du den fulde pakke af grillfunktioner og masser af grillplads. Grillen her er nemlig den største model i hele Rogue-serien af gasgrill, og er udstyret med hele fem brændere, så der kan grilles meget forskelligt mad på én gang. Her får du altså mulighed for at invitere hele familien og vennerne på grillfest.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser