x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

TravelQ-serien fra Napoleon Grill

Napoleon har naturligvis lavet en serie af gasgrill 2GO, som er helt perfekt hvis man gerne vil have en lille grill på altanen eller en grill med på festival, camping, stranden, sommerhus eller lignende. Har du en TravelQ, så får du svært ved at finde noget federe, hvis du er på udkig efter en mindre transportabel gasgrill.
Mangler du en lille gasgrill? Look no further - sig goddag til TravelQ serien fra Napoleon.

Din nye bedste ven på rejsen – en gasgrill ToGo’

Drømmer du om den perfekte grill du (næsten) kan tage under armen og tage med dig, når du skal på camping, en tur på stranden, på festival, eller i sommerhus?

TravelQ-serien fra Napoleon er det oplagte valg til netop dette formål, og så har den ovenikøbet også den helt perfekte størrelse til en mindre altan. TravelQ giver dig masser af mulighed for at grille uanset, hvor du befinder dig. Pak grillen sammen på få sekunder, tag den under armen eller tril afsted med den på sin lille vogn.

TravelQ kan du få i to forskellige modeller. Den almindelige model med er god til dig, der gerne vil have knaldhøj varme og mest bare griller lidt gode bøffer og andre lækre, men typisk flade ting. Pro-modellen har et lidt højere låg, så den også har plads til fx en hel steg eller hel kylling.

På X-modellerne kan låget ligeledes låses, så grillen bliver let at tage med sig, stable, hænge op eller hvad du nu har behov for, når grillen skal fra A til B.

 

Den lille grill til store oplevelser

TravelQ er godt nok lille, men den er altså klar til at give dig store oplevelser. Og med store oplevelser mener vi ikke kun på madfronten, men også masser af oplevelser i naturen – langs strandkanten, ved siden af campingvognen, i festival-lejren eller på din altan en varm sommeraften i storbyen.

Grillene i TravelQ-serien har to brændere, og du kan både bruge grillen til direkte, såvel som indirekte grillning.

TravelQ er faktisk så handy, at du enten har mulighed for at købe grillen alene, eller fastmonteret på en transportabel sakse-vogn på hjul. Hvis du køber grillen uden vogn har du stadig mulighed for at til at tilkøbe en vogn, så den lille grill har en plads derhjemme, når den ikke er med på farten.

 

Det blå lyn – den almindelige TravelQ 285

Napoleon TravelQ 285 får du med et flot blåt låg. Grillen kan du enten købe som en helt almindelig bordgrill til gas, men du kan også få den i en udgave, hvor grillen er monteret en vogn, der let kan klappes sammen, så du kan tage den med på farten – lidt ligesom en rullende kuffert! Så bliver det altså ikke mere smart!

Den lille blå øjesten er helt genial til den mest gængse grill-mester, fordi den både kan grille koteletter, lækre bøffer, pølser og kyllingebryster – nemt og uden nogen dikkedarer. Er det nok til dig? Eller skal du også have mulighed for at grille en culottesteg i ny og næ? Så er vores Pro model nok mere dig, hvor låget er lidt højere.

TravelQ 285x er Napoleons mindste og billigste grill. Men bare rolig, du får stadig den samme gode kvalitet som du kender det fra Napoleons lidt større grill. Med det lille blå lyn får du hele to brændere i 304 rustfri stål, JETFIRE tændingssystem, integreret ACCU-PROBE termometer, låsbart låg i blåt aluminium, to sideborde med stang til viskestykke samt et design, som er let at transportere.

Skal du have det blå lyn med dig på tur?

 

TravelQ Pro – hvis du skal have lidt mere for pengene

Med Napoleon TravelQ Pro 285x får du de samme features som ved den almindelige TravelQ 285, men denne har i stedet sort låg i støbt aluminium, og så har den plads til lidt mere i grillen. Pro er nemlig en smule mere høj i låget – helt bogstaveligt talt. Det høje låg gør det muligt for dig at grille lidt større ting, såsom en steg eller en hel kylling. Lækkert til en hyggelig dag på campingpladsen!

Vælger du en Pro, så skal du først og fremmest tage stilling til om du vil have den på hjul eller som en almindelig bordgrill.

TravelQ 285x er fastmonteret en vogn med hjul, som gør det let for dig at tage grillen med dig på camping, på festival, på stranden eller på skovtur. X’et i navnet indikerer nemlig, at du kan fastlåse låget, mens du transporterer banditten. Husk dog, at tømme drypbakken inden du klapper dyret sammen – men den fejl kommer du også kun til at begå én gang!

 

Pro uden hjul, men med ekstern grillstation

Den almindelige Napoleon TravelQ Pro, TQPro285 er ikke fastmonteret nogen vogn, hvilket giver dig frihed til at stille den på ethvert bord, på fliserne, i græsset eller sandet på stranden.

Og hvis du synes at banditten skal have sit eget sted, når den er hjemme på bopælen kan du altid tilkøbe i Napoleons vogn til TravelQ Pro285.

Vognen er en slags stationær grillstation, hvor du med en enkelt skrue kan montere og afmontere grillen, så snart du ønsker det. Det er det perfekte hjemsted til din lille transportable gasgrill, der både har sideborde, som let kan tages af, når det ønskes samt redskabsholder, integreret flaskeåbner, vejr-sikre hjul og en flot front, som skjuler gasflasken.

Skal du have Napoleons TravelQ med på farten?

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser