x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

TRAEGER Ironwood-serien

Ironwood er det nyeste skud på TRAEGER-stammen, og den er ikke mindre end imponerende. Hvis du er pjattet med lækre features, som rækker ud over hvad du typisk vil finde i en grill, så kan du godt kigge nærmere på Ironwood-serien. Serien har nemlig indbygget WiFi, så du kan styre grillen direkte fra din telefon. Lækkert ikk’?
Tag godt imod Ironwood-serien fra TRAEGER!

TRAEGER Ironwood pillegrill – med WiFi

Ironwood er det hotte nye inden for træpillegrill og vi er fans! Ironwood er Timberlines lillebror, så hvis du føler at pungen er lidt for tom til TRAEGERs Timberline grill, så er Ironwood helt sikkert en grill, som du ikke må se udenom.

Tilbage til hvorfor Ironwood er det helt nye og hotte inden for pillegrill… Ironwood-serien fra TRAEGER har nemlig integreret WiFi.

Ja, du læste helt rigtigt! TRAEGER har valgt at indbygge WiFi i grillen, som er ikke mindre end genialt. Med WiFi kan du via en app på din telefon nemlig slænge dig i solsengen og styre grillen direkte fra din telefon – helt uden at skulle rejse dig op. Du har fuld kontrol over din grill uanset, hvor du befinder dig. Det eneste Ironwood kræver er at både din telefon og grill har forbindelse til et WiFi netværk. Simpelthen så genialt!

 

Genial opskrifts-funktion i app’en

App’en har også den smarte funktion, hvor du kan vælge mellem en masse opskrifter, som allerede har tids- og temperaturinstillingerne klar til dig. Det eneste du skal gøre er at trykke ‘start’, og så tilbereder grillen din flæskesteg præcis som det står skrevet i opskriften.

Du har også mulighed for selv at tilføje opskrifter og angive temperatur- og tidsindstillinger, så du altid kan finde den samme opskrift frem fra gemmeren igen og igen, samt sende opskrifter til venner. Dine venner kan så have fornøjelsen af at lave den samme saftige flæskesteg med sprøde svær, som du mestrede og serverede for dem et par dage før. Dine venner vil elske det!

Samtidig giver TRAEGERs træpillegrill dig også mulighed for at holde maden varm for dig. Det er en virkelig smart funktion, når fx dit kød er færdigt før kartoflerne. Så trykker du nemlig bare på ‘keep warm’ funktionen, som får grillens temperatur til at falde så meget, at den kan holde kødet varmt indtil kartoflerne er færdige. Awesome!

TRAEGER’s pillegrill er derudover virkelig intelligent. Får du en fejlmelding på grillen om, at en reservedel er gået i stykker, så får du straks besked og inden du får set dig om, så er en ny del allerede på vej til dig med posten. Det er helt rigtigt, men bemærk, at dette altså kun sker såfremt du har registreret dig på TRAEGER’s hjemmeside.

 

En TRAEGER pillegrill fyldt med smæk-lækre features

Selv hvis ikke det var fordi Ironwood var udstyret med WiFi, så er Ironwood stadig en fræk sag i grill-samlingen – features-wise! Vi har listet vores 9 yndlings features her:

Læs mere om vedligeholdelse, rengøring og fejlmeddelelser af din TRAEGER nederst på siden…

Rengøring og vedligeholdelse af din TRAEGER Ironwood

Det er hamrende let at vedligeholde en Ironwood pillegrill, men der skal altså lidt vedligeholdelse til, for at du er sikker på at grillen holder i mange år. Du kan sammenligne det med, at du selvfølgelig lige kører en våd klud henover dine kogeplader efter du har lavet mad, så der er rent til næste gang du skal kokkere.

Og så er det jo bare ekstra lækkert at blive mødt af en helt ren grill, når du skal til at grille dine yndlings bøffer. Det kræver faktisk tæt på ingenting at vedligeholde din Ironwood pillegrill i det daglige.

Her er vores anbefalinger:

 

Fejlmeddelelser på din TRAEGER Ironwood

Der kan risikere at komme lidt forskellige fejlmeddelelser på din Ironwood. Har har vi listet de forskellige og hvad de betyder:

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser