x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

TRAEGER Pro pillegrill - kort og godt...

TRAEGER Pro-serien

Pro-serien fra TRAEGER er så fræk en forening af oldschool-cool, som overhovedet muligt. Udvendigt er Pro-modellen stort set magen til verdens første pillegrill (som naturligvis var en Traeger) mens den indvendigt er pimpet lidt op i forhold til Joe Traegers oprindelige tegninger. Skorstenen er signaturen for Pro-serien og vi er pjattede looket. Den eneste forskel på de to Pro-modeller er størrelsen og at Pro 34 har fire hjul, hvor Pro 22 kun har to.

TRAEGER Pro pillegrill – skorstenen er signaturen

Joe Traeger fra Oregon, USA, designede verdens første pillegrill. Den stod færdig i 1987 og TRAEGERS Pro-serie af pillegrill har stort set samme frække udseende som dengang – men med lidt mere forkælelse. Pro-modellerne har den karakteristiske skorsten, som vi efterhånden forbinder med pillegrill og sammen med afløbsspanden giver den fede vibes og en uovertruffen grill-stemning.

The original TRAEGER er fyldt med oldschool coollnees og moderne funktioner

Det er vanvittig smart og vi er helt hooked på en præcis temperaturstyren med lækre røgede nuancer til vores grillmad. Det er så nemt at det føles lidt som snyd men helt ærligt; who cares? Vi har listet vores otte yndlings features ved Traegers Pro-serie her:

Derudover så er Traegers Pro-grillserie, ligesom de andre Traeger pillegrill, nem at vedligeholde.

Læs mere om vedligeholdelse og rengøring af din TRAEGER Pro pillegrill nederst på siden…

Rengøring og vedligeholdelse af din TRAEGER Pro

Det er hamrende let at vedligeholde en TRAEGER pillegrill men der skal investeres lidt tid, for at du er sikker på at grillen holder i mange år. Derudover er det jo bare lidt mere lukses at komme ud til en ren grill. Det kræver tæt på nada i det daglige – faktisk blot en grillbørste, en klud, et viskestykke og et betræk.
Her kommer vores anbefaling:

Vedligeholdelse efter hver grillning

BRUG EN GRILLBØRSTE: Rengør grillristene med en grillbørste. Det er lettest at rengøre ristene når grillen er varm, så det er en god ide at anvende en grillbørste med langt håndtag, så du ikke brænder nallerne.
TØR GRILLEN AF: Tør grillen af udvendigt. Det drejer sig bare om en klud opvredet i varmt sæbevand. Derefter tørrer du efter med et viskestykke.
LÆG BETRÆKKET OVET GRILLEN: Træ-pillerne skal opbevares tørt, da de vil udvide sig og fugtbalancen ændres, hvis de bliver fugtige. Det er besværligt og spild af tid at tømme pilletanken efter hver grillning, så det letteste er klart at lade pillerne være deri og lægge et betræk over. Betrækket beskytter både grill og træpiller mod vand, støv og grillens værste fjende; fuglemøj!

Vedligeholdelse efter hver 3. grillning

Det er vigtigt at asken fjernes fra brandkamret – vi anbefaler at det gøres efter hver 3. gang du griller eller efter 20-30 timers grillning. Det er ganske let og gøres som følgende:

Når du har prøvet det et par gange, skal du ikke afsætte mere end 5 minutter til opgaven.

Kvartals vedligeholdelse

For at sikre at grillen holder længere, at garantien dækker og grillen bliver ved med at se flot ud, har vi samlet fire gode råd og tips. Husk altid at sikre dig at grillen er kold inden du begynder den grundigere vedligeholdelse og rengøring af den. Husk at tage stikket ud af stikkontakten inden du går igang.

Indvendigt i grillen

Hvis grillen er meget beskidt indvendigt, kan du med fordel anvende TRAEGERs Cleaner. Du sprøjter det på, lader det sidde i 5 minutter og tørrer efter. Sæben er 100% organisk og du behøver ikke vaske den af; det er nemt!

Udvendigt på grillen

Brug en engangsklud, som er opvredet i varmt sæbevand, til at fjerne fedt og snavs fra grillens udvendige sider. Du kan fx. bruge TRAEGERs Cleaner: Sprøjt det på grillen, lad det sidde i 5 minutter og tør efter med en tør klud. Vær opmærksom på at du ikke må anvende ovnrens eller lignende på din Traeger grill.  Rengør derefter din pillegrills opsamlingsspand – se næste punkt.

Tip! Anvend evt. en god kvalitets bilvoks til at pudse de udvendige flader.

Pillegrillens opsamlingsspand

Det ligner mange punkter men egentlig kan det siges ret let: Sørg for at skrabe det værste fedt og snavs af spanden og området omkring den.

Rengøring af skorstenen

Alt det lækre røg som giver den gode smag til din mad kommer ud af skorstenen og ligesom du får besøg af skorstensfejeren, så skal din Traegers skorsten også have en lille tur med mellemrum. Det tager ikke lang tid og det giver egentlig sig selv: Fjern skidtet uden at få vand eller sæbe ned i skorstenen. Hvis du gerne vil have lidt mere vejledning, så kommer det her.

Du kan sammenligne det med at tørre komfuret af. Det er ikke vanvittig sjovt men det er hurtigt overstået og virkelig tilfredsstillende – bagefter!

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vedligeholdelsen så ring eller skriv til Backyard Livings kundeservice på
tlf. +45 77 30 40 00 eller mail cs@backyardliving.dk

 

#TraegerProSeries34

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af din grill eller maden, du har lavet derpå? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.

Google anmeldelser
4.7
Baseret på 10 anmeldelser