x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

TRAEGER Pro pillegrill - kort og godt...

TRAEGER Pro-serien

Pro-serien fra TRAEGER er så fræk en forening af oldschool-cool, som overhovedet muligt. Udvendigt er Pro-modellen stort set magen til verdens første pillegrill (som naturligvis var en TRAEGER), mens den indvendigt er pimpet lidt mere op i forhold til Joe Traegers oprindelige tegninger. Skorstenen er signaturen for Pro-serien og vi er helt pjattede med det rå og edgy look.
Er du klar til at møde Pro fra TREAGER?

TRAEGER PRO pillegrill – skorstenen er signaturen

Joe Traeger fra Oregon, USA, designede verdens første pillegrill. Den stod færdig i 1987, og kender du ikke til udseendet på denne grill, så kan du bare tage et kig på Pro-modellen.

TRAEGERS Pro-serie af pillegrill har nemlig stort set samme frække udseende som dengang – bare med lidt mere forkælelse. På Pro-modellerne kan du se den karakteristiske skorsten, som vi efterhånden forbinder med pillegrill, og sammen med afløbsspanden grillen dig fede vibes og en uovertruffen grill-stemning.

 

22, 575 eller 780? Pro finder du i tre fede varianter

Pro – TRAEGERs oldschool superfede træpillegrill findes i ikke mindre end fire varianter. Alle med et oldschool look, så det ikke viger alt for langt fra den originale pillegrill fra TRAEGER.

TRAEGER Pro 22 pillegrillen er lavet i det oprindelige design, som Joe Traeger tilbage i 1987 fandt på ved den første pillegrill. Designet har dog fået mindre opdateringer siden, så den lever op til moderne standarder. Den har bl.a. blevet udstyret med et styringspanel, som giver dig mulighed for at styre temperaturen i grillen. Den lille TRAEGER Pro 22 træpille grill er til dig, som elsker et oldschool look med top-moderne features.

TRAEGER Pro 575 og TRAEGER Pro 780 er moderniserede udgaver af den originale TRAEGER træpillegrill.

Pro 575 fra TRAEGER er utrolig edgy, vanvittigt oldschool, og så er den selvfølgelig udstyret med topmoderne features, såsom WiFi. I den tilhørende app kan du hente opskrifter, som gør hele arbejdet for dig, mens du tager en slapper i solen. Det eneste du behøver at gøre er at smække maden ind i grillen, trykke på ‘start’ og din TRAEGER Pro 575 klarer resten. Overrasker det? Vi er i det 21. århundrede for God’s sake!

TRAEGER Pro 780 kan det samme som 575’eren. Denne er bare en større udgave med hele 5.032 cm2 grillareal. Bum!

 

The Original TRAEGER er fyldt med oldschool coolness og moderne funktioner

Pro pillegrillen fra TRAEGER er vanvittig smart med masser af lækre features. Vi er faktisk helt hooked på at grillen har så præcis temperaturstyring, at den giver lækre røgede nuancer til vores grillmad. Det er faktisk så nemt, at det føles lidt som snyd, men helt ærligt; Who cares?

Vi har listet vores otte yndlings features ved TRAEGERs Pro-serie her:

Læs mere om vedligeholdelse og rengøring af din TRAEGER Pro pillegrill nederst på siden…

Rengøring og vedligeholdelse af din TRAEGER Pro

Det er hamrende let at vedligeholde en TRAEGER pillegrill men der altså skal investeres lidt tid, for at du er sikker på at grillen holder i mange år. Og inden du kommer for godt i gang, så kan du altså bare slappe af, for det tager altså tæt på nada i det daglige at holde Pro pillegrillen ren i det daglige.

Det eneste du behøver er en grillbørste, en klud, et viskestykke og et grillbetræk. Her får du vores anbefalinger:

 

Vedligeholdelse efter hver grillning:

 

Vedligeholdelse efter hver 3. grillning:

 

Rengøring af pillegrillens opsamlingsspand

 

Rengøring af skorstenen

Alt det lækre røg som giver den gode smag til din mad kommer ud af skorstenen og ligesom du får besøg af skorstensfejeren, så skal din Traegers skorsten også have en lille tur med mellemrum. Det tager ikke lang tid og det giver egentlig sig selv: Fjern skidtet uden at få vand eller sæbe ned i skorstenen. Hvis du gerne vil have lidt mere vejledning, så kommer det her.

Du kan sammenligne det med at tørre komfuret af. Det er ikke vanvittig sjovt men det er hurtigt overstået og virkelig tilfredsstillende – bagefter!

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser