x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

TRAEGER Ranger - en pillegrill til farten

Ranger fra Traeger er vores nyeste bud på en nem pillegrill til farten. Den fylder ikke meget, og kan tages med hvor som helst, men har naturligvis stadig alle de lækre fordele som de andre Traeger pillegrill. Kan den bruges til camping? Selvfølgelig! Hvad med kør-selv-ferien? Naturligvis! Den er faktisk ret fræk über alles. Den er til dig, som hooked på pillegrill og ønsker en nem 2-go grill med alle fordelene fra Traeger - inkluderet Arc controller og Keep Warm funktion. Ranger fungerer som en pillegrill, og trods størrelsen så er der masser af lækker røg, som langsomt kærtegner maden i grillen og tilføjer den rige, varme smag. Er du i fuld gang med ferieafslapningen, så bliver det ikke nemmere med den trådløse temperaturstyring, som Ranger grillen er udstyret med. Brug din Traeger til at grille, røge, bage, stege, brase eller lave almindelig BBQ. Serien består kun af en enkelt grill, men hvorfor skulle der også være flere, når Ranger klare sig så godt!

TRAEGER Ranger – pillegrillen til den lille plads

Ranger er den transporterbare Traeger grill til fartens måltider. I Traegers Ranger pillegrill er der ingen farlig opflaming, og du skal blot bruge en portion træpiller og et par tryk på grillens panel – så er du i fuld gang i ægte Traeger grillstil. Ranger er helt ideel til farten og kan nemt tages med til campingferien og strandturen. Bor du i lejlighed og er pladsen på altanen lige på det mindste? Så er Traegers Ranger bestemt lige noget for dig – også når det kommer til sikkerhed. Derudover er Ranger klart et step op på terassens coolness-skala, hvor den smukt og nemt kan stå fremme på bordet og servere lækker røget grillmad lige ved hånden … og munden! Ranger har én grillrist, så det kunne måske lyde som om pladsen er trang – det er absolut ikke tilfældet. Ranger er måske nok en kompakt lille sag men plads er der nok af. Vi har testet det for dig og faktisk er der plads til en god omgang spareribs, 6 burgere eller 10 hotdogs – velbekomme!

Kompakt betyder ikke at du går sulten i seng – ikke for Traeger Ranger

Den er vanvittig smart og super nem at anvende! Vi er helt hooked op på Traeger Ranger og dens seje funktioner, som præcis temperaturstyring og grillresultater med lækre røgede smagsnuancer. Vi har listet vores top yndlings features ved Traegers Ranger her:

Derudover så er Ranger, ligesom de andre Traeger pillegrill, nem at vedligeholde.

Læs mere om vedligeholdelse og rengøring af din TRAEGER Ranger pillegrill nederst på siden…

Rengøring og vedligeholdelse af din TRAEGER Ranger

Det er hamrende let at vedligeholde en Traeger pillegrill, og Ranger modellen er bestemt ikke en undtagelse. Det er rent luksus at komme ud til en lækker ren grill, der skal ikke investeres meget tid, og så er du sikker på at din Ranger holder godt i mange år. Rengøringen af din Traeger grill kræver ikke mange redskaber – du skal faktisk kun bruge en grillbørste, en klud, et viskestykke og eventuelt et betræk til efterfølgende overdækning. Huske at trække grillens stik ud af kontakten, inden du smøre grillærmerne op.
Her kommer vores anbefaling:

Vedligeholdelse efter hver grillning

BRUG EN GRILLBØRSTE: Rengør grillristene med en grillbørste. Det er lettest at rengøre ristene når grillen er varm, så det er en god ide at anvende en grillbørste med langt håndtag, så du ikke brænder nallerne.
TØR GRILLEN AF: Tør grillen af udvendigt. Det drejer sig bare om en klud opvredet i varmt sæbevand. Derefter tørrer du efter med et viskestykke.
LÆG BETRÆKKET OVER GRILLEN: Træpillerne skal opbevares tørt, da de udvider sig og fugtbalancen ændres, når de bliver fugtige. Det er besværligt og spild af tid at tømme pilletanken efter hver grillning, så det letteste er klart at lade pillerne være deri og lægge et betræk over. Betrækket beskytter både grill og træpiller mod vand, støv og grillens værste fjende; fuglemøj!

Vedligeholdelse efter hver 3. grillning

Det er vigtigt at asken fjernes fra brandkamret – vi anbefaler at det gøres efter hver 3. gang du griller eller efter 20-30 timers grillning. Det er ganske let og gøres som følgende:

Når du har prøvet det et par gange, skal du ikke afsætte mere end 5 minutter til opgaven.

Kvartals vedligeholdelse

For at sikre at grillen holder længere, at garantien dækker og grillen bliver ved med at se flot ud, har vi samlet fire gode råd og tips. Husk altid at sikre dig at grillen er kold inden du begynder den grundigere vedligeholdelse og rengøring af den.

Indvendigt i grillen

Hvis grillen er meget beskidt indvendigt, kan du med fordel anvende Traegers Cleaner. Du sprøjter det på, lader det sidde i 5 minutter og tørrer efter. Sæben er 100% organisk og du behøver ikke vaske den af; det er nemt!

Udvendigt på grillen

Brug en engangsklud, som er opvredet i varmt sæbevand, til at fjerne fedt og snavs fra grillens udvendige sider. Du kan fx. bruge Traegers Cleaner: Sprøjt det på grillen, lad det sidde i 5 minutter og tør efter med en tør klud. Vær opmærksom på at du ikke må anvende ovnrens eller lignende på din Traeger grill.  Rengør derefter din pillegrills opsamlingsspand – se næste punkt.

Tip! Anvend evt. en god kvalitets bilvoks til at pudse de udvendige flader.

Pillegrillens opsamlingsspand

Det ligner mange punkter men egentlig kan det siges ret let: Sørg for at skrabe det værste fedt og snavs af spanden og området omkring den.

Du kan sammenligne det med at tørre komfuret af. Det er ikke vanvittig sjovt men det er hurtigt overstået og virkelig tilfredsstillende – bagefter!

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vedligeholdelsen så ring eller skriv til Backyard Livings kundeservice på
tlf. +45 77 30 40 00 eller mail cs@backyardliving.dk

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser