x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

TRAEGER Træpiller

TRAEGER laver sine træpiller på egne fabrikker rundt omkring i USA, nærmere bestemt Utah. Der er i alt 4 pille-møller men langt flere smagsvarianter. I Danmark kan du købe 9 kilos poser med smagsvarianterne hickory, mesquite, eg, æble, kirsebær og pecan. Uanset hvilken slags TRAEGER træpiller, du har købt, så kan du grille alt mad med hvilken som helst TRAEGER træpille-blanding. Når det er sagt, så er der nogle træpiller, som er fantastiske til bestemt kød. Fx er Æble-træpillerne fantastiske til kylling, gris, bagning og grønt mens smagsvarianten eg er ekstra god til fisk og okse. Men igen: Alle TRAEGER træpiller er gode til alt.

Læs mere om TRAEGERs træpiller nederst på siden, hvor vi også giver dig et par do's and don'ts til at grille med træpiller.

TRAEGERs træpiller – værd at vide

TRAEGERS træpiller er lavet af 100% træ, små spor af olie til at fugte grillens snegl samt 5% fugt. Kombinationen er lavet til TRAEGERs grill og du får klart det bedste resultat med din TRAEGER hvis du holder dig til brandets egne træpiller. Din TRAEGER grill har det bedst i længst tid hvis du konsekvent anvender TRAEGERs egne træpiller.

Generelt er det meget nemt at grille med træpiller. Faktisk er det så enkelt at det er genialt. Alligevel har vi fem gode råd, vi kalder dem for vores do’s and don’ts:

TRAEGER træpille do’s

  1. Hold så vidt muligt træstøvet fra træpillerne væk fra pilletanken på grillen. Det kan du bl.a. gøre ved at anvende TRAEGERs Pillespand med låg og bund. Bunden har et net, hvor træstøvet filtreres fra.
  2. Anvend et betræk til din TRAEGER grill. På den måde får træpillerne i din grills pilletank ekstra beskyttelse og mindre fugt.
  3. Hvis du har købt en ny TRAEGER pillegrill eller haft tømt pilletanken i din grill, så smid en håndfuld træpiller ned i brandkamret på grillen. På den måde slipper du for at vente på at sneglen får transporteret træpillerne hen i brandkamret.

 

TRAEGER træpille don’ts

  1. Du må aldrig anvende træpiller til pillefyr i din TRAEGER grill. Træpiller til pillefyr har en helt anden sammensætning og vil ødelægge din TRAEGER grill.
  2. Lad ikke en pose træpiller stå udenfor. Træpillerne udvider sig hvis de får fugt. Hvis træpillerne ikke længere er blanke i overfladen, så er de blevet for fugtige og skal smides ud.

 

Lidt om TRAEGER Træpiller...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser