x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

TRAEGER Træpiller

TRAEGER laver sine træpiller på egne fabrikker rundt omkring i USA, nærmere bestemt Utah. TRAEGER er faktisk det eneste brand i verden, der ejer sine egne pille-møller. Det betyder, at de 100% kontrollerer alle trin i produktionen af træpiller, og du derved er garanteret et bedre produkt - hver gang! Der er i alt 4 pille-møller men langt flere smagsvarianter. I Danmark kan du købe 9 kilos poser med smagsvarianterne hickory, mesquite, eg, æble, kirsebær, elletræ og signature blanding. Uanset hvilken slags TRAEGER træpiller, du har købt, så kan du grille alt mad med hvilken som helst TRAEGER træpille-blanding. Når det er sagt, så er der nogle træpiller, som er fantastiske til bestemt kød. Fx er Æble-træpillerne fantastiske til kylling, gris, bagning og grønt mens smagsvarianten eg er ekstra god til fisk og okse. Men igen: Alle TRAEGER træpiller er gode til alt.

Læs mere om TRAEGERs træpiller nederst på siden, hvor vi også giver dig et par do's and don'ts til at grille med træpiller.

TRAEGERs træpiller – værd at vide

TRAEGERS træpiller er lavet af 100% genbrugstræ og en smule soyabønne-olie til at binde og fugte sneglen. Kombinationen er lavet til TRAEGERs grill og du får klart det bedste resultat med din TRAEGER, hvis du holder dig til brandets egne træpiller. Din TRAEGER grill har det bedst i længst tid, hvis du konsekvent anvender TRAEGERs egne træpiller.

Generelt er det meget nemt at grille med træpiller. Faktisk er det så enkelt at det er genialt. Alligevel har vi fire gode råd, vi kalder dem for vores do’s and don’ts:

TRAEGER træpille do’s

  1. Hold så vidt muligt træstøvet fra træpillerne væk fra pilletanken på grillen. Det kan du bl.a. gøre ved at anvende TRAEGERs Pillespand med låg og bund. Bunden har et net, hvor træstøvet filtreres fra.
  2. Hvis du har købt en ny TRAEGER pillegrill eller haft tømt pilletanken i din grill, så smid en håndfuld træpiller ned i brandkamret på grillen. På den måde slipper du for at vente på at sneglen får transporteret træpillerne hen i brandkamret.

 

TRAEGER træpille don’ts

  1. Du må aldrig anvende træpiller til pillefyr i din TRAEGER grill. Træpiller til pillefyr har en helt anden sammensætning og vil ødelægge din TRAEGER grill.
  2. Lad ikke en pose træpiller stå udenfor. Træpillerne udvider sig hvis de får fugt. Hvis træpillerne ikke længere er blanke i overfladen, så er de blevet for fugtige og skal smides ud.

 

Lidt om TRAEGER Træpiller...

#TraegerPellets

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af din grill eller maden, du har lavet derpå? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser