x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

TRAEGER Træpiller

TRAEGER laver sine træpiller på egne fabrikker rundt omkring i USA, nærmere bestemt Utah. TRAEGER er faktisk det eneste brand i verden, der ejer sine egne pille-møller. Det betyder, at de 100% kontrollerer alle trin i produktionen af træpiller, og du derved er garanteret et bedre produkt - hver gang! Og alle piller er naturligvis fødevare-egnede, dvs. lavet til grillen. Der er i alt 4 pille-møller men langt flere smagsvarianter. I Danmark kan du købe 9 kilos poser med smagsvarianterne hickory, mesquite, eg, æble, kirsebær, elletræ og signature blanding. Uanset hvilken slags TRAEGER træpiller, du har købt, så kan du grille alt mad med hvilken som helst TRAEGER træpille-blanding. Når det er sagt, så er der nogle træpiller, som er fantastiske til bestemt kød. Fx er Æble-træpillerne fantastiske til kylling, gris, bagning og grønt mens smagsvarianten mesquite er ekstra god til fisk og okse. Men igen: Alle TRAEGER træpiller er gode til alt.

Læs mere om TRAEGERs træpiller nederst på siden, hvor vi også giver dig et par do's and don'ts til at grille med træpiller.

TRAEGERs træpiller – værd at vide

TRAEGERS træpiller er lavet af 100% genbrugstræ og en smule soyabønne-olie til at binde og fugte sneglen. Kombinationen er lavet til TRAEGERs grill og du får klart det bedste resultat med din TRAEGER, hvis du holder dig til brandets egne træpiller. Din TRAEGER grill har det bedst i længst tid, hvis du konsekvent anvender TRAEGERs egne træpiller.

Generelt er det meget nemt at grille med træpiller. Faktisk er det så enkelt at det er genialt. Alligevel har vi fire gode råd, vi kalder dem for vores do’s and don’ts:

TRAEGER træpille do’s

  1. Hold så vidt muligt træstøvet fra træpillerne væk fra pilletanken på grillen. Det kan du bl.a. gøre ved at anvende TRAEGERs Pillespand med låg og bund. Bunden har et net, hvor træstøvet filtreres fra.
  2. Hvis du har købt en ny TRAEGER pillegrill eller haft tømt pilletanken i din grill, så smid en håndfuld træpiller ned i brandkamret på grillen. På den måde slipper du for at vente på at sneglen får transporteret træpillerne hen i brandkamret.

 

TRAEGER træpille don’ts

  1. Du må aldrig anvende træpiller til pillefyr i din TRAEGER grill. Træpiller til pillefyr har en helt anden sammensætning og vil ødelægge din TRAEGER grill.
  2. Lad ikke en pose træpiller stå udenfor. Træpillerne udvider sig hvis de får fugt. Hvis træpillerne ikke længere er blanke i overfladen, så er de blevet for fugtige og skal smides ud.

Hvad er træpillerne lavet af?

Traeger træpiller består 100% naturligt hårdttræ – det betyder ingen billige fyldstoffer, bindemidler eller kunstige tilsætningsstoffer. Og så er der tilsat en smule soyabønne olie i fødevarekvalitet for at smøre sneglen i grillen. Alle træpillerne er fødevareegnede.

Hver type træpiller forbrænder og frigiver røgsmag forskelligt. Derfor kræver hver type træpiller sin egen unikke blanding af 100% naturligt hårdttræ for at give den mest ensartede forbrænding og smag. På den måde er du sikker på samme forbrænding uanset hvilken type træpiller, du vælger.

For at skabe de bedste smagsresultater og fremhæve træsorten i blandingen er der i enkelte træpilleblandinger tilsat en smule naturligt træ, urter eller citrus i den lille smule sojabønneolie.

Tilsammen skaber det den perfekte balance i smag og det optimale forhold for forbrænding og røg – en patenteret produktionsprocess, som Traeger har brugt med succes i 16 år.

Traeger træpiller på amerikanske pillemøller og med amerikansk 100% hårdttræ

Traeger har fem amerikanske pillemøller og er det eneste firma, der ejer og selv driver hele sin pilleproduktion. Det betyder at Traeger er inde over hele processen i træpillerne og kan opretholde den højeste kvalitet fra mølle til grill.

Alle Traeger-mærkede træpiller fremstilles i USA fra overskudstræ fra savværker. Det er derved genbrugstræ. Alle træ- og træprodukter dyrkes og fældes i USA. Træpillerne indeholder derfor ikke træ fra følsomme skovmiljøer. Traeger er igang med at få FSC-godkendt sine træpiller. Det betyder at du kan have god samvittighed på klima-kontoen, hver gang du køber en pose Traeger træpiller.

Lidt om TRAEGER Træpiller...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser