x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Handelsbetingelser i Webshoppen

Generelle oplysninger

Backyard Living A/S
Håndværkervej 1, park b
9700 Brønderslev
CVR nr.: 37896047
Telefon: 77304000
E-mail: cs@backyardliving.dk
Kontakt os på mandag-torsdag fra 8.00-16.00 og fredag fra 8.00-15.00
Vi bestræber os på at besvare din e-mail samme dag men senest inden for to hverdage.

Priser

Hos Backyard Living A/S tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Dette skyldes at priserne er dagspriser og ofte ændres løbende. Såfremt Backyard Living A/S accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. Moms. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Bestilling

Ved bestilling af varer fra backyardliving.dk binder køber sig til tilbuddet om at købe varen på de oplyste vilkår og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og backyardliving.dk er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at køber accepterer det afgivne tilbud.

Betaling

Backyard Living A/S modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK Danske kroner og incl. moms. Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Leveringstid for lagervarer er normalt 1-6 hverdage.
Vi sender til hele Danmark. Fragtprisen er 39 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
Dine varer kan sendes med PostNord, DAO, Bring eller GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-4 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives som minimum 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Backyard Living A/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
På grill og noget tilbehør er der en garanti, som stiller dig endnu bedre. Hvis garantien på et givent produkt stiller dig bedre end købelovens reklmationsret, så vil det stå på produktets her på hjemmesiden.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
Backyard Living A/S
Håndværkervej 1, park b
9700 Brønderslev

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Ved reklamation skal du kontakte kundeservice inden afsendelse af din vare. Det gør du ved at skrive til cs@backyardliving.dk eller ringe til tlf. 77 30 40 00. Der aftaler I sammen, hvordan det videre forløb skal foregå.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på cs@backyardliving.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde en returseddel (klik på linket her, print og udfyld) og sende varen til:

Backyard Living A/S
Håndværkervej 1, park b
9700 Brønderslev

Det er muligt for dig at købe en returlabel til 49 kr. som du selv kan printe. Husk at vedlægge en printet udgave og en udfyldt returformular, som du også finder i linket.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Varer, der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Du skal sende din ordre retur i original emballage uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Som tidligere skrevet er det her muligt for dig at købe en returlabel til 49,- som du selv kan printe. Husk at vedlægge en printet og udfyldt returformular, som du også finder i linket.
Alternativt bedes du benytte Post Danmark som udbyder, og ikke andre alternative pakkedistributører. Dette sikrer, at du kan spore din vare i tilfælde af at den skulle gå tabt under returforsendelsen. Du bedes returnerer varen som en forsigtig pakke med Post Danmark.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet ikke får pengene retur. For at modtage købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb og varens værdi ikke er forringet, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Privatlivspolitik

Backyardliving.dk registrerer følgende i sit kundekartotek i forbindelse med køb:
Navn
Adresse
Telefonnummer
Mail
Faktura
Købte produkter

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Oplysninger videregives ikke til 3. mand.
Registreringen sker for, at vi kan levere varer til kunden, behandle evt. reklamationer og af hensyn til vort bogholderi.
Ved betaling med betalingskort sker registrering via en sikker server hvor oplysningerne krypteres. Personoplysningerne registreres hos Backyard Living A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Forbehold for ændringer

Backyard Living A/S forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning:
Klageportalen for Nævnenes Hus
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www. naevneneshus.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: cs@backyardliving.dk

Øvrige relevante links

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 1. juni 2020.

Her finder du os

Backyard Living er en god håndfuld ambitiøse og erfarne folk med stort kendskab til såvel produkter som marked og slutbrugere. Vores showroom og kontorer ligger i Brønderslev i Nordjylland, hvorfra vi servicerer mere end 200 butikker. Vi sælger kun et lille udpluk af vores produktportefølje i vores egen webshop. Resten kan du finde hos vores dygtige forhandlere.
Kontakt os for en aftale og et håndtryk. Og ved du ikke, hvem du skal have fat i? Så kontakt kundeservice på tlf.: 77 30 40 00 eller mail: cs@backyardliving.dk.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser