x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Kontaktinfo

Kundeservice

,

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til Traeger, Napoleon eller en af vores andre produkter? Så kontakt os på:

 

Telefon:
77 30 40 00

 

Mail:
cs@backyardliving.dk

 

Vores kundeservice er åben:
Mandag til torsdag 08.00 – 16.00 og fredag 08.00 – 14.30

Backyard Living Backstage Crew

Backyard Living er en god håndfuld ambitiøse og erfarne folk med stort kendskab til såvel produkter som marked og slutbrugere. Vi servicerer lige nu mere end 200 butikker og deltager ved mere end 50 messer, demoer og events årligt. Det kræver dygtige og vedholdende folk. Mød dem her – eller kontakt os for en aftale og et håndtryk.

Ved du ikke, hvem du skal have fat i? Så kontakt kundeservice på tlf.: 77 30 40 00 eller mail: cs@backyardliving.dk

Her finder du os

Vi har kontor og showroom i Brønderslev Udviklingspark på Håndværkervej 1, Park A, 9700 Brønderslev. Du er altid velkommen forbi men husk at ringe eller skrive først, så du er sikker på, at vi er på kontoret.

Backyard Living er det danske agentur for Napoleon Grill

Vi indrømmer det gerne. Vi er vilde med mad. Vi elsker at spise det – og vi elsker at lave det. Især når det foregår udendørs med store armbevægelser og fuldt blus under grillristen, så der dufter fristende af lækre retter – lige fra store stege, kæmpe koteletter, prægtige pølser, fantastiske fugle, fine fisk, grillede grønsager, urter, krydderier, marinader, rubs, dressings, brød, pizzaer, flæsk, saucer og meget mere af alt det bedste.

Vi elsker godt grej og stærkt kram. Kvalitet. Det skal holde til noget, kunne modstå vind, vejr og dagligt brug – hele året rundt. Gas, kul eller røg. Der skal være plads til at arbejde, udstyret skal være funktionelt, let at arbejde med og nemt gøre rent bagefter. Alt skal være gennemtænkt, innovativt – og så må det gerne overraske med detaljer, der adskiller det væsentligt fra alt det andet på markedet. Det gælder også designet – det skal bare spille max og imponere.

Vi elsker også at være udendørs, nyde duftene fra haven, lydene, stemmer i det fjerne – måske en lille fest – snuse livet ind mens vi sidder omkring bordet, der er dækket op med spændende produkter fra Backyard Living, fordi vi – udover at forhandle Napoleon Grill, også har fokus på alt det, som også betyder noget for alle os, der elsker at lave mad og nyde den udendørs fx i baghaven sammen med en flok gode venner. Det kan kun udtrykkes på en måde: Vi er vilde med at grille.

Vilde med at grille

Det er også derfor vores kærlighed er faldet på de mange kvalitetsprodukter fra canadiske Napoleon Grill. Vi vil nemlig gerne tilbyde det bedste af det bedste til alle jer, som også er vilde med at grille, invitere familie, venner, naboer, naboernes venner, deres venners venner og så videre. Det er lige så meget fællesskabet, det at være sammen, nyde livet og både lave og spise god mad fra grillen tilberedt i det fri.

Kender de danske grill-vaner

Vi tør også godt prale med, at vi kender det danske grillmarked og -publikum. Vi ved, hvad der fungerer – og hvad der ikke gør. Vi har nemlig masser af erfaring fra andre ledende grill-brands, hvor vi har været kolleger i mere end 12 år. Allerede dengang lovede vi hinanden, at vi ville arbejde med produkter fra Napoleon Grill, hvis vi nogensinde skulle prøve kræfter med noget andet. Derfor er Backyard Living og muligheden for at arbejde med et af verdens stærkeste grillbrands også den vildeste optur for os alle sammen.

Meget mere end grill og tilbehør

Nu har vi taget springet og har fået forhandlingen af Napoleon Grill i hele Danmark. Og flere typer produkter er på vej – fx outdoor møbler, tilbehør og meget mere til baghave-hyggen. Vi hedder Backyard Living, bor i Brønderslev i Nordjylland – hvorfra vi nu arbejder begejstret på at udbrede kendskabet til nok de bedste kvalitetsgrills på markedet. Lige nu er vi på vej til et byggemarked i nærheden af dig samtidig med, at vi forbereder os på at drage rundt i hele landet og præsentere det store produktprogram fra Napoleon Grill.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser