x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Napoleon 10 års garanti

Napoleon har et stort dækkende garanti til gavn for dig, som køber af grillen.
Husk, at der altid er 2 års reklamationsret på tilbehør jf. dansk lovgivning.

Garanti på grill

Napoleons produkter er udelukkende designet med komponenter og materiale af god kvalitet, og er samlet af uddannede håndværkere. Nogle grill er lavet i Canada og nogle grill er lavet på Napoleons egne fabrikker i Kina. Brændere og ventilenheder er lækagetestet og afprøvet ved en kvalitetstest. Grillene er grundigt inspiceret af en kvalificeret tekniker inden emballering og forsendelse for at sikre, at du modtager det kvalitetsprodukt, der forventes ad Napoleon. Nedenfor kan du læse mere om Napoleons 10 års garanti.

OBS! det er vigtig, at du vedligeholder grillen og tilbehøret ifølge forskrifterne før garantien træder i kraft. Du kan læse mere omkring dette ved at besøge vores Tips & Tricks side.

NAPOLEONS 10 ÅRS GARANTI: TRIUMPH, TRAVELQ, LEGEND

Napoleon garanterer, at komponenter i dit nye NAPOLEON produkt vil være fri for defekter i materiale og
udførelse fra købsdatoen og i følgende periode:

Støbt aluminium / rustfri stål
Låg i rustfri stål
Låg i emaljeret porcelæn
Låg i malet stål
Brænderør i rustfri stål
Grillriste i støbejern
Sear Plates i rustfri stål eller emaljeret porcelæn
Alle andre dele
10 års fuld dækning
10 års fuld dækning
10 års fuld dækning
5 års fuld dækning – derefter 50% rabat indtil 10. år
5 års fuld dækning – derefter 50% rabat indtil 10. år
5 års fuld dækning – derefter 50% rabat indtil 10. år
5 års fuld dækning – derefter 50% rabat indtil 10. år
2 års fuld dækning

 

NAPOLEONS 10 ÅRS GARANTI: KUL-GRILL, APOLLO

Napoleon garanterer, at komponenter i dit nye NAPOLEON produkt vil være fri for defekter i materiale
og udførelse fra købsdatoen, for den følgende periode:

Låg og kugle i emaljeret porcelæn
Luftstyringssystem
Grillriste i støbejern
Forkromede grillriste
Alle andre dele
10 års fuld dækning
5 års fuld dækning – derefter 50% rabat indtil 10. år
5 års fuld dækning – derefter 50% rabat indtil 10. år
3 års fuld dækning – derefter 50% rabat indtil 10. år
2 års fuld dækning

*Garanti sikrer en garantiperiode som angivet i tabellen for ethvert produkt, der købes via en autoriseret NAPOLEON-forhandler. Derudover giver garantien den oprindelige køber den angivne dækning for eventuelle komponenter, der er udskiftet inden garantiperioden udløber. Du skal kontakte en autoriseret Napoleon-forhandler eller Napoleon Danmark og fremvise bon, for at erstatte komponenter eller grill, der har fejl eller er blevet beskadiget under normal privat brug, som følge af en fabrikationsfejl. De angivne antal år med 50% rabat, som angivet i tabellen, betyder at komponenterne stilles til rådighed for køberen, hvor der trækkes 50% af prisen fra den faste pris for komponenterne i den angivne periode.

Fejl eller beskadigelser omfatter ikke: overophedning, udblæsninger forårsaget af miljømæssige forhold som kraftig vind eller utilstrækkelig ventilation, ridser og buler, forringelse af malede og forgyldte overflader, misfarvning forårsaget af varme, slibemidler eller kemiske rengøringsmidler eller UV-eksponering, afskalning af porcelæns emaljerede dele eller skader forårsaget af misbrug, ulykke, hagl, smørebrande, manglende vedligeholdelse, fjendtlige miljøer som salt eller klor, forsømmelse eller dele installeret fra andre producenter. Skulle forringelse af dele forekomme i graden af manglende ydeevne (rustet igennem eller brændt igennem) inden for garantiperioden, vil der blive udleveret en udskiftningskomponent.

Napoleon Danmarks eneste ansvar er udskiftningskomponenten og Napoleon Danmark er ikke ansvarlig for installation, arbejdskraft eller andre omkostninger og udgifter i forbindelse med geninstalleringen af en berettiget komponent. Napoleon Danmark står heller ikke til ansvar for påløbende, deraf følgende, eller indirekte skader eller for nogen transportomkostninger, omkostninger til arbejdskraft eller eksport afgifter.

Produkter med Napoleon 10 års garanti

Hvis du leder efter en gasgrill, hvor kvaliteten skal være i top, elegant og innovativt design samt absolut holdbar og brugervenlig kvalitet, så er Napoleons gasgrille et godt bud på en grill til dig.

[brb_collection id="5624"]