x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Napoleon 15 års garanti

Napoleon har et stort og dækkende garanti-program til gavn for dig, som køber af grillen.
Husk, at der altid er 2 års reklamationsret på tilbehør jf. dansk lovgivning.

Garanti på grill

Napoleons produkter er udelukkende designet med komponenter og materiale af god kvalitet, og er samlet af uddannede håndværkere. Nogle grill er lavet i Canada og nogle grill er lavet på Napoleons egne fabrikker i Kina. Brændere og ventilenheder er lækagetestet og afprøvet ved en kvalitetstest. Grillene er grundigt inspiceret af en kvalificeret tekniker inden emballering og forsendelse for at sikre, at kunden modtager det kvalitetsprodukt, der forventes ad Napoleon. Nedenfor kan du læse mere om Napoleons 15 års garanti.

OBS! det er vigtig, at du vedligeholder grillen og tilbehøret ifølge forskrifterne før garantien træder i kraft. Du kan læse mere omkring dette ved at besøge vores Tips & Tricks side.

NAPOLEONS LIVSTIDS GARANTI: PRESTIGE, PRESTIGE PRO, INDBYGNINGSGRILL I NÆVNTE SERIER

Napoleon garanterer, at komponenter i dit nye NAPOLEON produkt vil være fri for defekter i materiale og
udførelse fra købsdatoen og i følgende periode:

Støbt aluminium / rustfri stål
Støbt aluminium / rustfri stål
Låg i rustfri stål
Låg i emaljeret porcelæn
Grillriste i rustfri stål
Brænderør i rustfri stål
Sear Plates i rustfri stål
Grillriste i støbejern
Keramiske infrarøde brændere (undtagen skærm)
Alle andre dele
Livstids dækning
15 års fuld dækning
15 års fuld dækning
15 års fuld dækning
15 års fuld dækning
10 års fuld dækning + 15 år med 50% rabat
5 års fuld dækning + 15 år med 50% rabat
5 års fuld dækning + 15 år med 50% rabat
5 års fuld dækning + 15 år med 50% rabat
2 års fuld dækning

 

*Garanti sikrer en garantiperiode som angivet i tabellen for ethvert produkt, der købes via en autoriseret NAPOLEON-forhandler. Derudover giver garantien den oprindelige køber den angivne dækning for eventuelle komponenter, der er udskiftet inden garantiperioden udløber. Du skal kontakte en autoriseret Napoleon-forhandler eller Napoleon Danmark og fremvise bon, for at erstatte komponenter eller grill, der har fejl eller er blevet beskadiget under normal privat brug, som følge af en fabrikationsfejl. Livstid med 50% rabat, som angivet i tabellen, betyder at komponenterne stilles til rådighed for køberen, hvor der trækkes 50% af prisen fra den faste pris for komponenterne i den angivne periode.

Fejl eller beskadigelser omfatter ikke: overophedning, udblæsninger forårsaget af miljømæssige forhold som kraftig vind eller utilstrækkelig ventilation, ridser og buler, forringelse af malede og forgyldte overflader, misfarvning forårsaget af varme, slibemidler eller kemiske rengøringsmidler eller UV-eksponering, afskalning af porcelæns emaljerede dele eller skader forårsaget af misbrug, ulykke, hagl, smørebrande, manglende vedligeholdelse, fjendtlige miljøer som salt eller klor, forsømmelse eller dele installeret fra andre producenter. Skulle forringelse af dele forekomme i graden af manglende ydeevne (rustet igennem eller brændt igennem) inden for garantiperioden, vil der blive udleveret en udskiftningskomponent.

Napoleon Danmarks eneste ansvar er udskiftningskomponenten og Napoleon Danmark er ikke ansvarlig for installation, arbejdskraft eller andre omkostninger og udgifter i forbindelse med geninstalleringen af en berettiget komponent. Napoleon Danmark står heller ikke til ansvar for påløbende, deraf følgende, eller indirekte skader eller for nogen transportomkostninger, omkostninger til arbejdskraft eller eksport afgifter.

 

Napoleon 15 års garanti

Hvis du leder efter en gasgrill, hvor kvaliteten skal være i top, elegant og innovativt design samt absolut holdbar og brugervenlig kvalitet, så er Napoleons gasgrille et godt bud på en grill til dig.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser