play_circle_outline youtube
Burnt Ends Chunks Af Ribbensteg Opskrift Pillegrill 3 3712
Burnt Ends Chunks Af Ribbensteg Opskrift Pillegrill 5 3712
Burnt Ends Chunks Af Ribbensteg Opskrift Pillegrill 1 3712
Burnt Ends Chunks Af Ribbensteg Opskrift Pillegrill 2 3712
Burnt Ends Chunks Af Ribbensteg Opskrift Pillegrill 4 3712

Burnt ends - chunks af ribbensteg

En nakkefilet eller ribbensteg, smør, BBQ-sauce og -rub. Det er få ingredienser, du skal bruge for at kreere den vaskeægte BBQ-klassiker: Burnt Ends. Disse små saftige stykker gris opnår så ufattelig meget smag ved at blive grillet low & slow i din pillegrill. Traegerens røg, BBQ-saucen og rubbens krydderier forenes i samtlige af de små lækkerbiskener – og smørret bidrager selvfølgelig til, at hver eneste bid smelter i munden. Burnt Ends er et helt fænomen blandt amerikanske grillentusiaster i Kansas City, og vi forstår godt hvorfor: Det smager bare djævelsk godt!

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Tænd og indstil grillen på 140 °C.
  2. Bruger du en ribbensteg, så skær sværene af den - de skal ikke bruges.
  3. Skær kødet ud i chunks på ca. 5x5 cm. Der må gerne være fedt på stykkerne.
  4. Vend dem i rub, så de får krydderier på alle sider - og vær gerne gavmild. Brug Traeger Rub, Boemsen Rub eller din egen personlige favorit.

Tilberedning med rub:

  1. Stil kødet direkte på midterste eller nederste grillrist i grillen eller i en grillbakke, og grill det i 3-4 timer.

Tilberedning med slagterpapir:

  1. Tag kødet ud, og læg det på et stykke slagterpapir.
  2. Fordel nogle gavmilde klatter smør henover kødet.
  3. Luk slagterpapiret, og læg pakken ned i en bradepande med åbningen opad, så det er nemt at tilsætte BBQ-sauce senere. Brug evt. grillbakken som låg til at holde pakken lukket.
  4. Grill kødet yderligere 2 timer.

Tilberedning med BBQ sauce:

  1. Tag bradepanden ud og åben kødpakken.
  2. Hæld barbecuesauce over kødet, og vend det godt rundt, så det bliver glaseret over det hele. Brug Traeger eller Boemsen BBQ sauce eller din egen favorit.
  3. Stil den åbne pakke på grillbakken og tilbage i grillen.
  4. Giv dine Burnt Ends den sidste time i grillen. Herefter er kødet blevet fuldstændig mørt og uimodståelig lækkert.

Print opskriften

arrow_upward