Ingredienser
Sådan gør du
Grillen:
- Tænd din pillegrill på 100-110 °C, og lad grillen komme op i temperatur, mens du gør kødet klar.
Klargøring:
- Start med at trimme kødet for det værste fedt. Der må godt være lidt fedt tilbage, for det giver masser af smag, men få det værste fedt væk.
- Fjern hinden fra bagsiden af benene. Det gør du nemt ved at tage en finger ind under og derefter rykke hinden af.
- Drys/gnid med rub, så det dækker alle sider af kødet.
Tilberedning på grillen:
Trin 1
- Læg kødet i din forvarmede grill.
- Grill dem i ca. 4-5 timer.
Trin 2
- Tag kødet af grillen og pak hvert stykke individuelt ind i slagterpapir (eller stanniol).
- Grill dem indtil kernetemperaturen er omkring 90 °C.
Trin 3
- Pak dem ud.
- Smør derefter et godt lag BBQ-sauce på begge sider af hver ben.
- Læg dine short ribs tilbage i grillen ved samme temperatur og grill dem indtil kernetemperaturen er omkring 93-94 °C. Det tager omkring 30-40 min. Herefter vil de være pivmøre og klar til at spise.