play_circle_outline youtube
Groentsager Med Bacon Opskrift Pillegrill 1 3761

Grøntsager med bacon

Pift dine grøntsager op på bedste BBQ-manér med denne opskrift. Vi fylder grøntsagerne med ost, og svøber det i bacon, før vi til sidst giver det en tur på grillen. Her er du i hvert fald sikker på at få nogle utroligt lækre, smagfulde grøntsager.
  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Frokost
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Fyldet:

  1. Skyl alle dine grøntsager grundigt.
  2. Udhul dine champignoner, tomater, chili og squash. Fyld det med ost.
  3. Hak blomkål, rød spidskål, broccoli og tomater i små stykker, og kom det særskilt i stjernepanden. Har du ikke en stjernepande, kan du også bruge andre mindre støbejernspander eller ildfaste fade.

Klargøring:

  1. Omvikl bønner, asparges, bolsjebeder, dadler, porrer og gulerødder med bacon i skiver. Du bestemmer selv, hvor mange baconskiver du vil omvikle grøntsagerne med.
  2. Kom bacontern i dine champignoner, tomater, chili og squash. Gerne masser af bacontern.
  3. Kom baconskiver og rosenkål skiftevis på et grillspyd.
  4. Kom bacontern i stjernepanden, hvor du har dit hakkede spidskål, tomater, blomkål og broccoli.
  5. Kom det hele på din dobbelte varmehylde med undtagelse af stjernepanden, den kan stå under varmehylden på grill risten.

Tilberedning på grillen:

  1. Forvarm din grill til 225 °C.
  2. Kom din varmehylde og stjernepande ind i grillen, og grill det i ca. 40 min. Det kan sagtens være, at nogle af dine grøntsager er færdige inden andre. Derfor skal du kigge til det en gang imellem.
  3. Når dit bacon er blevet lækkert sprødt, så er du klar til at servere. Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward