Ingredienser
Sådan gør du
Forberedelse:
- Bland brun farin, rom og vaniljesukker i en lille gryde. Varm det op og kog det ind i nogle minutter indtil det er blevet til en sirup. Hæld det i en skål og lad det køle af til stuetemperatur.
- Pak i en tæt bøtte til picnic.
- Ananassen skal flækkes på langs i kvarte. Lad toppen sidde på, så du har noget at holde ved. Fjern den hårde midte og skær nogle fuger ned i ananassen, så der kommer en antydning af mundrette stykker.
- Saml ananassen igen og pak den ind til din picnic.
Grillen:
- Grill ananassen på direkte varme, så der kommer grillstriber på siderne.
- Læg derefter stykkerne med skrællen nedad evt. på varmehylden, så varmen ikke er så intens.
- Nu skal siruppen pensles ud over stykkerne i et generøst lag.
- Lad dem grille i 10-15 min. og pensle igen. Lad siruppen karamellisere.
Anret:
Tag den karamelliserede ananas til nye højder og server den med en kugle is.