Ingredienser
Sådan gør du
Forberedelse:
- Trim en Boston Butt for sener, hinder og fedt.
- Gnid kødet ind i Pig Powder rub af flere omgange, så det hele hænger ved.
- Pak det ind i rigeligt stanniol, og lad det hvile mindst 3 timer og gerne natten over.
På grillen:
- Hæld Traeger Signature træpiller i din Traeger pillegrill.
- Tænd grillen, og indstil den til 100 °C samt Super Smoke.
- Sæt et stegetermometer i kødet, og stil det på nederste rist i grillen, når den er blevet varm.
- Grill kødet til det opnår en kernetemperatur på 75 °C.
- Tag kødet ud, og pak det ind i slagterpapir (Butcher Paper). Læg smørret ovenpå kødet, og tilsæt posen med Swine Shine.
- HVIS du kan finde den muskel, der kaldes “Money muscle”, løsnes den, og pakkes ind for sig, med en smule smør. Alternativt springes dette punkt over.
- Inden pakken lukkes helt, tilsættes æblejuicen.
- Hæv temperaturen på grillen til 120-130 °C, og stil pakken tilbage i grillen i en drypbakke.
- Når kødet opnår en kernetemperatur på ca. 93 °C tages det ud af grillen.
- Lad det hvile i mindst en time i en varmekasse. Det kan holde sig varmt i 3-4 timer uåbnet.
Den samlede tilberedningstid afhænger altid af kødets størrelse. Men som tommelfingerregel skal du regne med, at 6 kg Boston Butt tager ca. 26-27 timer at tilberede.
Servering:
Når kødet har hvilet, er det tid til at trække grisen. Saften fra kødet hældes til sidst over og vendes rundt.
Kom f.eks. din pulled pork i en briochebolle med coleslaw, syltede agurker og BBQ-sauce.
Velbekomme!