play_circle_outline youtube
Beef Jerky Opskrift Pillegrill
Beef Jerky Opskrift Pillegrill 3
Beef Jerky Opskrift Pillegrill 2

Beef jerky

Beef jerky er en populær snack i USA, som består af tørret og krydret kød, og er den perfekte snack til en fodboldkamp med gutterne og et par kolde øl. I denne opskrift viser vi dig, hvordan du nemt kan lave din egen lækre beef jerky på en Traeger træpillegrill. Ved at marinere kødet i en smagfuld blanding af soja, Worcestershire sauce, sirup og krydderier, og derefter langsomt tilberede det på lav varme med Super Smoke, får du en intens smag og en dejlig røget aroma. Det tager lidt tid at forberede, men resultatet er det hele værd – hjemmelavet beef jerky er en fantastisk snack til enhver lejlighed!

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Snack
  • restaurant_menu Forret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Skær kødet ud i tynde skiver.
  2. I en skål blander du saucerne, sirup, løgpulver, hvidløgspulver, sesamfrø, brun farin og cayennepeber.
  3. Læg alt kødet op i skålen, og lad det stå i 4 til 12 timer i køleskab.

Grillen:

  1. Når kødet har trukket godt i marinaden, er det klar til at komme på grillen.
  2. Start din Traeger pillegrill, og varm den op til 80 °C. Hvis din grill har Super Smoke, så brug gerne det.
  3. Læg kødet på grillen, og lad det få 4-5 timer. 
  4. Tag kødet af grillen, og lad det køle af, inden du spiser det.

Tips:

Hvis du ligger din jerky i en luft tæt beholder kan det holde i 1-2 måneder

Print opskriften

arrow_upward