Napoleon Røgeflis Kirsebær
Mild, sød og måske den mest populære røgede smag fordi den passer til praktisk taget alt. Vi elsker den lette, røgede smag af søde kirsebær men særligt elsker vi den til fisk og fjerkræ.

Find forhandler
Vejl. udsalgspris
49.95 DKKDel på facebook
NAPOLEON Røgeflis Kirsebær
Vi er pjattede med at grillet kød – alle salgs! Og nogle gange skal vi forkæle de mere forfinede af vores smagsløg med lette, lækre, røgede smage fra fisk eller fugl. Er du pjattet med lyst kød med en hint af lækker sædlig kirsebær, så skal du gå efter Kirsebær-røgen her.
Napoleons Kirsebær-røg er let, fin, sødlig og perfekt til lyst kød fra fisk og kylling men bestemt også svin, lam og okse. Så inviter naboerne over, sæt hvidvinen på køl og server nye kartofler og grillet laks eller torsk med den velsmagende, rigtige og lette smag af kirsebær.
Hvis du griller med kul, så tilsætter du røgeflisen blandt kullene. Skal du lege med gasgrillen, så kan du med fordel anvende Napoleons Røgerør.
How to: Læg din røgeflis i vand i 30-45 minutter inden du skal bruge dem til varmrøgning. På den måde undgår du at dine røgeflis brænder op og du får maks røg. Derefter presser du væden ud af dine Kirsebær Røgeflis og de er derefter klar til din kuglegrill, dit Napoleon Røgerør eller din Kul- og Røgbakke. Glæd dig, for du får masser af let, velsmagende røg med de rigtige nuancer af lækker kirsebær.
FEDE FEATURES
Røgeflisen giver lækker røget smag og burde være en selvskrevet accessoires til alle grillende kødelskere med hang til en mild sød smag af røg. Kirsebær er let i smagen og passer perfekt til stort set alt men særligt fisk og kylling.
• Røgeflis med et lækkert hint af kirsebær
• Giver en intens smag, som passer fx okse, svin og lam
• Skal vædes i minimum 30 minutter inden brug
• Vægt: 700-1000 gram i en pose