x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Tilbehør til grilllen

Kvaliteten overgår alt. Designet er både edgy, elegant og cool, der er tænkt på alt helt ned til de mindste detaljer og så er de funktionelle, praktiske og utroligt nemme at arbejde med. Kort sagt må du ikke snyde dig selv for at tjekke en af de mange modeller fra Napoleon Grill ud, hvis du vil have den sejeste grill med det vildeste grej i byen.

Her på siden vil du på sigt kunne finde alt det fede grill-tilbehør fra Napoloen og os selv. Vi arbejder på højtryk for at få lagt alle grillbørster, lys, pincetter, røgflis, forklæder, viskestykker, grillhandsker, pizzasten, burgerpressere, stegeplader, paletter, bakker, wok, grillspyd og alt det andet lækre ind på siden. Så kig forbi med jævne mellemrum og lad dig inspirere.

Rotisserier

Once you go... øhm... rotisseri... nej, bare glem det. Det, vi vil sige, er, at når først du har prøvet at grille en steg på et rotisseri, så har du fundet din foretrukne metode. Napoleons rotisserier er stort set lydløse og spyddet drejer liiiiige så stille i motoren, så alt saft og kraft når ud til alle stegens afkroge og kødets overfladefedt fordeles jævnt over hele stegens overflade og ikke løber af; du kan kalde rotisserierne for Rosting Vol. 2! Det er fee' at lege med en Napoleon grill og endnu fee'ere når, den har et rotisseri.

Grillbetræk

Din nykøbte grill skal naturligvis pakkes godt ind og igen er Napoleon lig kvalitet. Ud over at være funktionelle er betrækkene naturligvis pimpede i den rigtige farve, logoet er broderet på og der er tænkt i, at betrækket kan snørres forsvarligt om grillen og at din grill kan ånde - uanset om den skal puttes for natten eller i vinterhi. Sov godt kære Napoleon, Zzzzzz!

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser