x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Grill- og stegetermometer

Du smækker en steg på grillen, og den skal selvfølgelig have den helt rigtige kernetemperatur, så du kan blære dig over for naboer og venner, når du serverer culotten med den helt rigtige lyserøde farve. Du må simpelthen ikke snyde dig selv for et termometer til grillen, så du altid kan tilberede dit kød helt til perfektion.
Sig hej til vores forskellige grilltermometre fra henholdsvis The MeatStick, Napoleon og Traeger. Sådan et køb kommer du aldrig til at fortryde. Løber dine tænder ikke allerede i vand?

Stegetermometer for perfekt tilberedt kød på grillen

Et stegetermometer til grillen benyttes som ekstra hjælp, når du skal stege et stykke kød og du har brug for at vide, hvilken kernetemperatur kødet har. Det er simpelthen et redskab, som du bare ikke kan undvære, hvis du spørger os. Et grilltermometer giver dig nemlig mulighed for at stege dit kød helt til perfektion, fordi du kommer til at opnå den helt rette kernetemperatur.

Kan du ikke bare se det for dig? Grillet culottesteg, cuvettesteg, andesteg, svinemørbrad, oksemørbrad, lammekølle, flæskesteg – ja, vi kunne blive ved – med den helt rigtige kernetemperatur, der sørger for saft, kraft og utrolig velsmag i kødet? Lækkert ikk’?

Et grilltermometer er altså et must-have for den ægte grillentusiast, som virkelig går op i tilberedninger og stegetemperaturer. Og ja, så er det altså virkelig også blæret, når du kan smække benene op og følge med på din telefon, hvilken temperatur din steg har henne i grillen.

Hvilket termometer til grillen skal jeg vælge?

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til termometre, der kan anvendes til grillen. Og du skal selvfølgelig vælge det, der passer lige præcis til dine behov, men vi må altså indrømme, at et trådløst grilltermometer med bluetooth og dertilhørende app altså er noget mere blæret end de almindelige digitale af slagsen.

Og ja, nu vi snakker om et digitalt stegetermometer, så får du ikke meget lir med denne variant. Selvom det ikke er så blæret, så kan termometret faktisk det det skal – nemlig at måle temperaturen på kødet. Du stikker proben i din steg, og så vil du kunne aflæse den nøjagtige temperatur af kødets kerne på det digitale display. Så snart du har opnået den ønskede temperatur hiver du proben ud og fjerner kødet fra grillen. Simpelt og nemt!

Skal du over i den lidt mere blærede udgave, så skal du selvfølgelig vælge et trådløst stegetermometer til grillen. Den trådløse udgave er som den også lyder helt og aldeles trådløs. Her stikker du spyddet i kødet, hvorefter du kan tage termometret med det digitale display med dig og derved se, hvornår kødet er færdigt uden at behøve at løfte låget til grillen.

Stegetermometer med masser af lir

Er det ikke nok lir for dig? Så skal du altså op og have et lidt mere blæret grilltermometer af slagsen.

Et bluetooth stegetermometer er trådløst, så har du mulighed for at tilkoble grilltermometeret til en smartphone. Grilltermometret har simpelthen en tilhørende app, hvor du nemt kan følge med i, hvordan det står til med dit kød ude på grillen. Det giver dig altså rig mulighed for at være ekstra opmærksom på dit kød og dermed stege det helt til perfektion.

Stegetermometre fra The MeatStick, Napoleon og Traeger

Vi har et stort udvalg af stegetermometre fra henholdsvis The MeatStick, Napoleon og Traeger, som alle nok skal få sat gang i dine grilldrømme for perfekt tilberedt kød.

The MeatStick

The MeatStick stegetermometer har alt, hvad du har behov for. 100% trådløs, forbindelse gennem Bluetooth eller WiFi samt tilhørende app, som kan anvendes på både Android og iOS. Termometret kan derudover måle temperaturer på alt mellem 40 – 300 grader C.

Standard udgaven af The MeatStick kommer med et enkelt spyd, men har du behov for flere, så kan du altid tilkøbe flere spyd ved siden af. Det er jo nogle gange nødvendigt, når man ikke kan vælge imellem culottestegen og flæskestegen og bare gerne vil have begge på én gang.

Napoleon og TRAEGER

Vores udvalg af termometre fra Napoleon består af tre forskellige udgaver: Et bluetooth, et trådløst digitalt og et digitalt.

Napoleons bluetooth termometer til grill har en rækkevidde på 50 meter, den kan tilkobles Napoleons ACCU-Probe app via Android og iOS, og så kan den måle alle temperaturer mellem 20 – 300 grader C. Bluetooth termometeret kommer med 2 prober, men du kan altid tilkøbe flere, hvis du skal måle op til flere stege på én gang. Der kan nemlig tilsluttes op til 4 prober.

Napoleons trådløse termometer til grill med digitalt display har en rækkevidde på 60 meter. Termometeret har forudindstillede temperaturer, men det kan også styres manuelt.

Det sidste termometer fra Napoleon er også det billigste. Med dette får du et lille termometer med et digitalt display. Det er super nemt at bruge, fordi det helt enkelt styres ved en on/off knap. Det samme gælder for det digitale grilltermometer fra TRAEGER.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser