x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Rotisserier

Napoleons rotisserier gør det let, sjovt og velsmagende at lave stege og andre lækkerier på grillen. Bare læn dig tilbage og nyd synet af den roterende flæskesteg, der langsomt drejer rundt ved hjælp af den stort set lydløse motor, og hør flæskesværene langsomt blive sprøde.
Byd velkommen til rotisserierne fra Napoleon, der gør dig til grillmester i egen baghave. Ja du kan lige så godt vende dig til at kalde rotisserierne for Rosting vol. 2!

Fordele ved Napoleons rotisserier

#1 Lydløs motor. #2 Kampstærk motor, som kan trække om op til 25 kg. kød. #3 På de store rotisserier medfølger der fire gafler, så der er plads til fx en kylling og en culotte på samme tid. #4 Der er 4 spyd på hver gaffel, så kødet sidder godt fast. #5 Der medfølger kontravægt i tilfælde af at kødet er tungere på den ene side end den anden. #6 Spyddet er et af de tykkeste på markedet.

Rotisseri fra Napoleon

Napoleon har lavet en række forskelligt tilbehør til din gasgrill, der gør det muligt for dig at tilføre ekstra meget smag til din mad. Og hey, det fortjener du og din gasgrill fra Napoleon!

Når du anvender et rotisseri i din madlavning bliver kødets velsmagende safter fordelt over hele kødets overflade. Et andet plus er, at fedtet fra overfladen af kødet ikke løber af stegen, men i stedet bliver fordelt på hele overfladen af stegen. Det giver en utroligt glinsende, saftig og himmelsk steg uanset om du har gang i flæskestegen, en hel kylling eller måske en culotte.

Rotisserierne kommer i forskellige udgaver, så du kan anvende lige præcis den slags, der passer til din madlavning. Du kan både få gaffelsæt til rotisseri, kurv til rotisseri, hjul- og spydsæt, samt rotisseri motor, så dine stege kan komme til at dreje rundt i grillen helt af sig selv.

Rotisserier fra forskellige grillserier fra Napoleon

Første køb efter et grillbetræk til din gasgrill er selvfølgelig et rotisserispyd, så du kan tilberede uimodståelige velsmagende stege, der næsten lydløst kører rundt på det roterende spyd i grillen.

Det er næsten selvsagt, at et rotisseri til gasgrillen er et must-have, når man snakker med forskellige grillentusiaster landet over. En grill med rotisseri er nemlig lige lidt mere badass end den almindelige grill, hvor stegen bare ligger helt stille på grillristen. Rotisseriet har nemlig motor, så den selv kan køre rundt – og ja, hvem kan egentlig stå for det? Vi kan ikke i hvert fald.

Har du en gasgrill fra Napoleon hjemme på terrassen skal du selvfølgelig også erhverve dig et rotisseri dertil, men husk nu at vælge det helt rigtige. Vi har rotisserier både til din Rogue grill, din Prestige Pro, din LEX og LE, samt til hele Triumph-serien fra Napoleon.

Alle rotisserier er stort set lydløse og rotisseriet til grill-serierne Prestige Pro, Triumph, LEX samt LE kan trække helt op til 25 kg kød. Rotisseriet til Rogue og Triumph kan dog kun trække op til 12 kg, men det virker også som noget der lige er til at overkomme.

Rotisseri kurv for ekstra forkælelse af din grillmad

Er det ikke nok med et enkelt rotisseri spyd, så har du selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe både grillkurv til dit rotisseri, ekstra gafler til rotisseriet samt et hjul- og spydsæt.

Napoleons rotisserikurv er næsten uundværlig, hvis du skal spørge os. Hvad skal du ellers gøre, når du gerne vil have grillede kartofler, men ikke gider at røre en finger. Med Napoleons rotisseri kurv smækker du bare dine kartofler, grøntsager, flæskesvær, hotwings eller hvad du nu lige kan finde på, tænder for motoren, smækker benene tilbage og nyder synet af den langsomt roterende kurv, der tilbereder din mad til ekstremt lækkerhed.

Ja, du skal faktisk næsten ikke røre en finger. Rotisserikurven i rustfri stål tilbereder din mad til perfektion lige for øjnene af dig.

Ekstra gafler og grillspyd til rotisseriet

Er du også træt af at lave lækre grillspyd og opdage, at det kun er den ene side af spyddet som er blevet tilberedt, fordi du har glemt at vende spyddet, så det bliver grillet på alle sider? Med Napoleons roterende grillspyd lader du motoren klare det hele for dig, mens du bare ser dine grillspyd dreje og dreje, mens kødet og grøntsagerne, som du sirligt har placeret på spyddet, bliver tilberedt fra alle lede og kanter. Smukt ikke?

Skal du lave både culotte og en hel kylling? Så er det sæt gafler, som hørte med til rotisseriet altså ikke nok. Du kan derfor selvfølgelig tilkøbe ekstra gafler, så du kan tilberede flere stege på én gang. Hver gaffel har fire tænder, så du også sikrer, at kødet ikke springer af gaflen, så snart du får sat gang i motoren.

Jeg tror nok, at din nabo lige kigger en ekstra gang over hækken, når han ser dig placere både en hel kylling og en culotte på grillen på samme tid! Blære-worthy!

Motor til rotisseri

Er motoren til dit rotisseri gået i stykker? Så skal du selvfølgelig ikke købe et helt nyt rotisserisæt. Du køber bare en ny motor, som du kan skifte den gamle ud med. Vi har både en variant i rustfri stål samt én i plastik.

Det kan også være, at du har lavet dine egne grillspyd, men bare mangler en motor – så er de løse motorer et helt perfekt bud.

Rengøring og vedligeholdelse

Det sprutter og syder henne fra grillen, og du tænker: “Var det virkelig det hele værd med sådan en roterende motor, hvor fedtet fra de forskellige stege får lov at sprøjte i alle retninger?”

Og til det har vi bare én ting at sige: Selvfølgelig var det det! Du smider bare hele molevitten i opvaskemaskinen efter brug, og så er du allerede klar til næste gang du skal lave lækre grillretter på den – bogstaveligt talt – helt roterende måde.

Fjern dog lige motoren inden, for den kan nemlig ikke tåle varmen eller vandet fra opvaskemaskinen.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser