x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

TRAEGER Grill – den fede pillegrill, der kan det hele

Grill, røg, bag, steg, bras eller lav klassisk bbq – TRAEGERen kan det hele. Put stikket i stikkontakten, hæld træpiller i pilletanken og start din TRAEGER. Nemmere bliver det ikke!

Hvem er TRAEGER?

Joe Traeger fra Oregon, USA, elskede at grille og efter en brand i gasgrillen i 1985 tænkte han, at det kunne han gøre bedre. Hans første – ja, faktisk verdens første – pillegrill stod færdig samme år og i 1987 blev det muligt for kunderne at købe TRAEGER pillegrill. I dag ligger TRAEGER i Salt Lake City, Utah, i USA. Ud over fabrikker i USA og Kina har de fire pille-møller i USA, hvor alle træpillerne bliver produceret mens det danske agentur, Backyard Living, ligger i Brønderslev. Vi er selv helt pjattede med TRAEGERs pillegrill, tilbehør og hele konceptet omkring den nye måde at grille på. Derfor blev vi nødt til at tage TRAEGER under vesten og give jer danskere muligheden for at grille på træpiller. TRAEGER er verdens førende inden for pillegrill, som vækster kraftigt. Faktisk er pillegrill den hurtigst voksende kategori inden for grill i USA, og det er der en grund til. TRAEGERs pillegrill giver maden en autentisk smag af røg, den er let at anvende, rengøres blot med støvsugere og har ingen opflamning. Den er altså sikker at bruge selv hvis man bor i lejlighed eller har småbørn. Pilleforbruget svarer til almindeligt gasforbrug så heller ikke her, er der grund til IKKE at kigge nærmere på TRAEGER. Elforbruget svarer til en varmluftsovn i de første fire minutter men derefter falder forbruget af kW til noget tilsvarende en lyspære. Det kan altså godt svare sig at få rigtig røg på maden.

Vi har det danske agentur på TRAEGER men vi sælger ikke direkte til dig. I stedet har vi nogle dygtige og gode forhandlere rundt om i Danmark, som med glæde vil vise dig grillene og tilbehøret. Alternativt er du naturligvis altid velkommen til at få et håndtryk og se hele sortimentet i vores showroom i Brønderslev – men slå på tråden først så vi er sikre på, at vi er på pinden.

Her under kan du se alle de fede pillegrill og tilbehør fra TRAEGER og du kan læse mere om TRAEGER længere nede på siden. Under hvert TRAEGER produkt kan du se, hvor du kan købe produktet i Danmark.

TRAEGER pillegrill

Det bliver ikke lettere end med en TRAEGER pillegrill. Du har fuld kontrol over temperaturen*, varmen er jævn i hele grillen, røgen cirkulerer uden din indblanding og der er ingen opflamning. I Timberline- og Ironwood**-modellerne kan du tilmed styre grillen via WiFi.

*Den indstillede temperatur kan variere fra+/- 7 til +/- 3 grader afhængig af modellen. Temperaturen er gennemsnit målt på en
time.

TRAEGER Bålsted

Vi har svært ved at komme i tanke om, hvad der skulle kunne slå skumfiduser og varm kakao over åben ild midt havens grønne ro. Hvis du er enig, så skal du kiggere nærmere på et bålsted - og ikke hvilket som helst bålsted. Hvis det skal have blærefaktor, så hedder det TRAEGER!

TRAEGER træpiller

En træpille er ikke bare en træpille - du må under ingen omstændigheder anvende træpiller til pillefyr på din Traeger-grill. Faktisk har Traeger-grillen bedst af, at du anvender Traegers egne træpiller, fordi pillernes træprocent, fugt og spor efter olie er designet til at smøre sneglen på grillen og give de bedste resultater. Og så er det så lækkert tænkt, at alle Traegers træpiller er gode til alt mad - og nogle træpiller er fantastiske til noget bestemt mad.

Traeger grillbetræk

'Oh, I dare you!' tænker du arrigt når fugle kvidre i haven, pottentallet stiger, naboen slår græs eller vinden tager til. Men det behøver du faktisk ikke for selv om en grill er udsat i det danske vejr, så klarer betrækket fra Traeger det meste. Slip for en grill, som er grattet ind i fuglelort, støv, græs og andet skidt, og nøjes med at hive betrækket af grillen og tænd op. Du gør dig selv og din grill en tjeneste ved at pakke den fint ind i et betræk.

TRAEGER tilbehør

Tilbehøret skal du ikke snydes for og uanset om du går efter et betræk til din Traeger-grill, en bundhylde, vinterjakke eller et skrærebræt, så har Traeger masser af valgmuligheder. Tilbehøret er valgt ind men vi hænger lidt i bremsen med at få lagt det på hjemmesiden her, så bær over med os og besøg os snart igen.

BLÆR UD OVER ALLE GRÆNSER

Hvis du godt kan lide at have alle muligheder for at grille på den letteste og fedeste måde så behøver du ikke kigge mere. Du har fundet en grill, der kan det hele. Det bliver ikke lettere end med en Traeger pillegrill. Du indstiller temperaturen på grillen og så er den ellers igang. På de store modeller er det endda muligt at styre grillen med en app! Nøj, hvor vi elsker når gadgets og grill går hånd i hånd! Du downloader den gratis Traeger-app og there you go. Send link til dine venner med din egen opskrift eller download opskrifter fra appen og tryk Start. Endnu en smart feature ved WiFi-grillene er, at hvis du sidder fast i trafikken mens kødet er i grillen, har du mulighed for at trykke på Stay Warm i app’en. Det får grillens temperatur at falde, så din mad holder sig varm, til du kommer hjem – og skulle der være en fejl på en grill, så sender grillen selv en fejlmelding til Traeger og en ny reservedel er på vej med posten. Smart!

Sådan virker Traeger

Træpillerne transporteres fra pilletanken ind i sneglen, som langsomt fører pillerne hen mod brandkamret, hvor gnisten skabes. Efter ca. hver 3. grillning skal brandkamret støvsuges eller tømmes med klør fem og en gummihandske. Brandkamret er dækket af et varmeskjold, som sikrer at varmen fordeles ligeligt i hele grillen.
Oven på varmeskjoldet ligger en drypbakke, som med fordel kan dækkes af folie fra køkkenskuffen eller Traegers folieunderlag. Det gør rengøringen af drypbakken let og hurtig.
En blæser nederst i pilletanken får røgen til at cirkulere og afhængig af modellen vil den ’gamle’ røg komme ud af skorstenen eller bag på grillen. Overskydende madrester og fedt ender ud i grillens opsamlings-spand – for Timberline-modeller vil det lande i den indbyggede opsamlingsbakke.

Tænd din TRAEGER

1. Sæt stikket i stikkontakten
2. Hæld TRAEGERs træpiller i pilletanken
2. Tænd på grillens On-knap
3. Åben låget (på Bronson og Pro-modellerne) eller luk låget (på Timberline-serien) og stil knappen på ’smoke’ indtil grillen ryger – det tager ca. 4 minutter
4. Indstil grillen på den ønskede temperatur og sæt maden ind

SLUK DIN TRAEGER

1. Indstil på Shut Down Circle
2. Vent indtil grillen ikke længere støjer/blæseren stopper
3. Tryk på grillens Off-knapil

Traegers pillegrill er absolut værd at kende. Sjældent har det været så let at lave noget så lækkert.

Stop grilling and start Traegering!

Sådan virker en Traeger Grill

Forhandlere

Med Backyard Living – samt med hjælp fra vores store udvalg af totalmegaovervildt grilludstyr fra Traeger Træpillegrill og de mange andre flinke leverandører – er det både sjovere, skønnere, hyggeligere, mere spicy, mere glødende, stegende hedt, vildt meget varmere og alt muligt andet, når der skal inviteres til hygge i baghaven. Vi er dansk distributør af Traeger men sælger ikke grill og tilbehør direkte. Til gengæld har vi lavet aftaler med mere end 40 butikker over hele landet, så det burde være let for dig at se vores fede Traeger produkter. Derudover kan du naturligvis købe vores produkter på flere online butikker.

Se på kortet herunder, hvor du fysisk kan røre, se og købe Traeger grill eller tilbehør. Hvis du klikker på en markerings-dråbe, får du butikkens navn og adresse. Hvis du er interesseret i en specifik grill eller et stykke tilbehør, så find produktet her på hjemmesiden og se på produktsiden, hvem der forhandler netop denne vare.

Vis kun forhandlere som forhandler:

Kataloger

Se online kataloget fra Traeger her.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser