x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

TRAEGER GRILL – DEN ORIGINALE PILLEGRILL

 

TRAEGER grillen ligger nummer ét i verden over førende træpillegrill! Så leder du efter en træpillegrill i absolut topklasse, så bør du bestemt kigge i retning af TRAEGER.

 Grill, røg, bag, steg, bras eller lav klassisk BBQ – TRAEGERen kan det hele! Put stikket i stikkontakten, hæld træpiller i pilletanken og start din TRAEGER grill. Nemmere bliver det altså bare ikke!

TRAEGER pillegrill

Det bliver ikke lettere end med en pillegrill fra TRAEGER. Du har fuld kontrol over temperaturen, varmen er jævn i hele grillen, røgen cirkulerer uden din indblanding, og der er ingen opflamning. I nogle af modellerne kan du tilmed styre grillen via WiFi.

TRAEGER Bålsted

Vi har svært ved at komme i tanke om, hvad der skulle kunne slå skumfiduser og varm kakao over åben ild midt i havens grønne ro. Hvis du er enig, så skal du kigge nærmere på et bålsted fra TRAEGER - det emmer bestemt af blærefaktor!

Hvem er TRAEGER grill?

 

Joe Traeger fra Oregon, USA, elskede at grille og efter en brand i gasgrillen i 1985 tænkte han, at det kunne han gøre bedre. Hans første – ja, faktisk verdens første – pillegrill stod færdig samme år, og i 1987 blev det muligt for kunderne at købe TRAEGER pillegrill. 

I dag ligger TRAEGER i Salt Lake City, Utah, i USA. Udover fabrikker i USA og Kina har de tillige fire pille-møller i USA, hvor alle træpillerne bliver produceret.

 

Verdens førende inden for pillegrill

TRAEGER er verdens førende mærke indenfor træpillegrill og de vækster kraftigt. Faktisk er pillegrill den hurtigst voksende kategori indenfor grill i USA, og det er der en grund til.

Pillegrillene fra TRAEGER giver maden en autentisk smag af røg, de er lette at anvende, de rengøres bare ved at anvende en støvsuger, og så har de ingen opflamning. Den er altså sikker at anvende – selv hvis man bor i lejlighed eller har små børn. 

Pilleforbruget svarer til en varmluftsovn i de første fire minutter, hvorefter forbruget falder til noget tilsvarende en lyspære. Det kan altså godt svare sig at få rigtig røg på maden!

 

Herunder kan du se alle de fede pillegrill samt tilbehør fra TRAEGER. Under hvert produkt kan du se, hvor du kan købe det i Danmark.

TRAEGER træpiller

En træpille er ikke bare en træpille. Du må under ingen omstændigheder anvende træpiller til pillefyr på din TRAEGER grill. Faktisk har grillen bedst af, at du anvender TRAEGERs egne træpiller, fordi pillernes træprocent, fugt og spor efter olie er designet til at smøre sneglen på grillen og give de bedste resultater.

Traeger grillbetræk

'Oh, I dare you!' tænker du arrigt når fugle kvidrer i haven, pollentallet stiger, naboen slår græs eller vinden tager til. Men det behøver du faktisk ikke, for selvom en grill er udsat i det danske vejr, så klarer betrækket fra TRAEGER det meste. Slip for en grill, som er grattet ind i fuglelort, støv, græs og andet skidt, og nøjes med at hive betrækket af grillen og tænd op. Du gør dig selv og din grill en tjeneste ved at pakke den fint ind i et lækkert grillbetræk.

TRAEGER tilbehør

Tilbehøret skal du ikke snydes for og uanset om du går efter en bundhylde, vinterjakke eller et skærebræt, så har TRAEGER masser af valgmuligheder.

Vi er førende forhandlere af TRAEGERs grill og tilbehør i Danmark

 

Da vi hørte om TRAEGER første gang blev vi selv helt pjattede med deres pillegrill, tilbehør samt med hele konceptet omkring den nye måde at grille på. Vi blev derfor nødt til at tage TRAGER under vores vinger, så vi også kunne give danskerne muligheden for at grille med træpiller.

Vi har det danske agentur på TRAEGER, men vi sælger ikke direkte til dig. I stedet har vi nogle dygtige og gode forhandlere rundt omkring i Danmark, som med glæde kan vise dig TREAGERs grill og tilbehør.

Alternativt er du naturligvis også altid velkommen til at se hele sortimentet fra TRAEGER i vores showroom i Brønderslev. Men slå lige på tråden inden du kommer, så du er sikker på, at vi er på pinden.

Sådan virker en Traeger Grill

Forhandlere

Med Backyard Living – samt med hjælp fra vores store udvalg af totalmegaovervildt grilludstyr fra Traeger Træpillegrill og de mange andre flinke leverandører – er det både sjovere, skønnere, hyggeligere, mere spicy, mere glødende, stegende hedt, vildt meget varmere og alt muligt andet, når der skal inviteres til hygge i baghaven. Vi er dansk distributør af Traeger men sælger ikke grill og tilbehør direkte. Til gengæld har vi lavet aftaler med mere end 40 butikker over hele landet, så det burde være let for dig at se vores fede Traeger produkter. Derudover kan du naturligvis købe vores produkter på flere online butikker.

Se på kortet herunder, hvor du fysisk kan røre, se og købe Traeger grill eller tilbehør. Hvis du klikker på en markerings-dråbe, får du butikkens navn og adresse. Hvis du er interesseret i en specifik grill eller et stykke tilbehør, så find produktet her på hjemmesiden og se på produktsiden, hvem der forhandler netop denne vare.

Vis kun forhandlere som forhandler:

Kataloger

Se online kataloget fra Traeger her.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser