x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Traeger - den originale træpillegrill

Traeger grillen ligger nummer ét i verden over førende træpillegrill, og Traeger var ovenikøbet de første til at producere denne særlige type grill. Med en grill til træpiller har du fuld kontrol over temperaturen i grillen, varmen bliver jævnt fordelt, røgen cirkulerer uden din indblanding, og der er ingen opflamning. I nogle af pillegrillene har du endda mulighed for at styre temperaturen via WiFi.

HVAD ER EN TRÆPILLEGRILL?

 

En træpillegrill adskiller sig fra fx gasgrillen og kulgrillen ved, at man anvender træpiller til at tænde op i grillen.

Helt konkret tænder op i en grill til piller ved at tilslutte den til stikkontakten. Du hælder træpiller i beholderen på grillen, som transporterer dem ind til fyret. Her bliver de antændt, hvorefter grillen bliver fyldt med røg. Når røgen har lagt sig, så er grillen klar til at blive brugt.

En træpillegrill kombinerer derfor de gode egenskaber fra gasgrillen og kulgrillen, hvor røgen giver maden den lækre røgede smag og duft som ved en kulgrill, og så har den hurtig opstart som ved en gasgrill.

 

VÆLG DE RIGTIGE TRÆPILLER TIL DIN PILLEGRILL

 

Når du skal vælge træpiller til din TRAEGER pillegrill, så er det vigtigt, at du vælger træpiller fra TRAEGERs eget mærke. Træpillerne fra TRAEGER er nemlig godkendt til at blive brugt til madlavning.

Samtidig kan du også komme ud for at ødelægge din pillegrill, hvis du kommer til at anvende træpiller fra dit pillefyr, som fx ofte indeholder spor af lim. Limen kan i sidste ende skade din grill, hvis du bruger dem ved høje temperaturer.

Husk i øvrigt også at købe et grillbetræk til din pillegrill, så du beskytter den mod vind og vejr, når du ikke bruger den.

 

HVILKEN TRÆPILLEGRILL SKAL DU VÆLGE?

 

Har du brug for en stor træpillegrill?

Er du stor grillentusiast og elsker du at grille – og gør det ofte – så skal du helt sikkert gå efter en stor pillegrill med et stort grillareal, så du har plads til at grille meget ad gangen.

TRAEGERs Timberline 1300 er den største pillegrill med et grillareal på hele 8.387 cm2. Desuden har den også tre grillriste placeret i tre forskellige højder, og så er den lavet med dobbeltisolering, så du er sikker på, at pillegrillen kan holde på varmen, mens du griller – selv når vejret er koldt.

Har du mere brug for en lille træpillegrill?

Med en lille pillegrill får du også meget for pengene. Her kan du bl.a. kigge på Ironwood eller Pro-serien. Og skal det være en helt lille, transportabel træpillegrill, så kan du ikke komme udenom TRAEGER Ranger træpillegrill.

TRAEGERs Ironwood 650 er en mindre grill med et grillareal på 4.193 cm2 og det samme gør sig gældende med TRAEGERs Pro 575 træpillegrill med et grillareal på 3.690 cm2. Med en Ironwood og en Pro er du sikker på at få en træpillegrill, der kan dække de fleste behov, når du gerne vil lave lækker grillmad hjemme i baghaven.

Til din pillegrill kan du også få masser af tilbehør, herunder grillbakke, stegepande, støbejernsrist og grilltang.

 

HVEM ER TRAEGER GRILL?

 

Joe Traeger fra Oregon, USA, elskede at grille og efter en brand i gasgrillen i 1985 tænkte han, at det kunne han gøre bedre. Hans første – ja, faktisk verdens første – pillegrill stod færdig samme år, og i 1987 blev det muligt for kunderne at købe en pillegrill fra TRAEGER

I dag ligger TRAEGER i Salt Lake City, Utah, i USA. Udover fabrikker i USA og Kina har de tillige fire pille-møller i USA, hvor alle træpillerne bliver produceret.

TRAEGER er desuden verdens førende mærke indenfor træpillegrill og de vækster kraftigt. Faktisk er pillegrill den hurtigst voksende kategori indenfor grill i USA, og det er der en grund til.

Sådan virker en Traeger pillegrill

Forhandlere

Med Backyard Living – samt med hjælp fra vores store udvalg af grilludstyr fra TRAEGER træpillegrill og de mange andre flinke leverandører – er det både sjovere og hyggeligere med en træpillegrill, når der skal inviteres til hygge i baghaven.
Vi har det danske agentur på TRAEGER, men vi sælger ikke direkte til dig. I stedet har vi nogle dygtige og gode forhandlere rundt omkring i Danmark, som med glæde kan vise dig træpillegrillene fra TRAEGER i vores showroom i Brønderslev.
Se hvor du kan købe en TRAEGER træpillegrill herunder.

Vis kun forhandlere som forhandler:

Kataloger

Se online kataloget fra Traeger her.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser