x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Vi er vilde med vores produkter fra Napoleon Grill men for at der ikke skal gå fuldstændig ‘ananas i egen juice’ i den, når vi fortæller om vores eget brand, så prøver vi her på bloggen en anden vinkel. Nogle gange siger det nemlig mere, at lade andre tale – så det har vi gjort. Her kan du læse, hvad gasgrill.dk skriver om Napoleon, hvorfor de har valgt at forhandle Napoleon og hvad de tænker om vores varer. God læselyst…

Toppen af grillverden

Hos gasgrill.dk har vi valgt at sælge Napoleon gasgrill for deres robuste kvalitet, høje pålidelighed og fine teknologi. Napoleon gasgrill er store robuste grill til både den professionelle og den mindre øvede grillmester, der elsker kvalitetskram til at lave mad udendøre, og som godt kan lide når teknologien følger det hele godt på vej. Grillene er skabt i den bedste kvalitet, og grillgear fås i vore øjne ikke bedre. Vi har følgende modeller i vores sortiment: Prestige, LE, LEX, Roque og Triumph. Disse Napoleon-modeller kan du se i vores webshop.
Napoleon grillen er pålidelig i drift hele året rundt, til sommeraftenerne, i selskab med de gode mennesker i dit liv, eller til at forsøde den lange vintertid og stille sulten fra kulden med grillede retter. Så skal du grille på en varm sommerdag, og solen har opvarmet grillen i dagevis, starter grillen stadig uden besvær, og i vinterens lave temperaturer kan du også være sikker på at få grillet maden til middagen. Skulle uheldet være på færde, er Napoleons garantiprogram yderst tilfredsstillende med flere års garanti på forskellige dele, afhængigt af materialerne.
Og så er der sanserne. Udover at sende smagssanserne på eventyr med den gode grillede mad, bliver hele oplevelsen af at grille fuldendt igennem hørelsen og følelsen, når du lukker låget ned over grillen. Lyden er blød mod trommehinderne og emmer af luksus!
Vi vil gerne kunne supplere varer til den kvalitetsbevidste forbruger, og derfor har vi valgt at sælge Napoleon grillen.

Grillhilsner fra Michael Uth, gasgrill.dk, som selvfølgelig griller på en Napoleon gasgrill.

#NapoleonRogue

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af din grill eller maden, du har lavet derpå? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser