x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Træpillegrill

Vi har for alvor fået øjnene op for træpillegrill. Det er sikkert, virkelig let at have med at gøre, giver masser af dejlig røg og mulighederne for at lave forskellig slags grillet mad er nærmest uendelige. Når først kærligheden er kastet på pillegrill, så er TRAEGER ikke til at komme uden om. TRAEGER er de første og største på markedet og nøøøjhh, hvor er de cool! På flere af grillene er der endda WiFi, så du kan styre din grill fra app'en. Sygt smart! Under hver grill kan du læse, præcis hvorfor, vi er så begejstrede og bare måtte give dig og dine medborgere mulighed for at købe TRAEGER i Danmark. God grill-jagt.

Læs mere om pillegrill nederst på siden, hvor vi også giver dig vores top 10 på hvorfor, Traeger pillegrill er for cool.

Blær ud over alle grænser

 

Hvis du godt kan lide at have alle muligheder for at grille på den letteste og fedeste måde, så behøver du ikke at kigge mere. Du har fundet en grill, der kan det hele!

Det bliver altså ikke lettere end med en TRAEGER pillegrill. Du indstiller temperaturen på grillen, og så er den ellers igang. På de store modeller er det endda muligt at styre grillen med en app! Nøj, hvor vi elsker, når gadgets og grill går hånd i hånd! Du downloader den gratis TRAEGER app og there you go. Send link til dine venner med din egen opskrift eller download opskrifter fra appen, og tryk ‘start’.

Endnu en smart feature ved WIFI-grillene er, at hvis du sidder fast i trafikken, mens kødet er på grillen, så har du mulighed for at trykke på ‘stay warm’ i app’en. Det får grillens temperatur til at falde, så din mad holder sig varm til du kommer hjem – og skulle der være en fejl på grillen, så sender den selv en fejlmelding til TRAEGER, hvorefter der sendes en ny reservedel til dig med posten. SMART!

 

Sådan virker TRAEGER

Træpillerne transporteres fra pilletanken ind i sneglen, som langsomt fører pillerne hen mod brandkammeret, hvor gnisten skabes. Efter ca. hver 3. grilning skal brandkammeret støvsuges eller tømmes med klør fem og en gummihandske. Brandkammeret er dækket af et varmeskjold, som sikrer at varmen fordeles ligeligt i hele grillen.

Ovenpå varmeskjoldet ligger en drypbakke, som med fordel kan dækkes af folie fra køkkenskuffen eller et af TRAGERs egne folieunderlag. Det gør rengøringen af drypbakken let og hurtig.

En blæser nederst i pilletanken får røgen til at cirkulere, og afhængig af model vil den ‘gamle’ røg komme ud af skorstenen eller bag på grillen. Overskydende madrester og fedt ender ud i grillens opsamlingsspand – for Timberline-modellerne vil det lande i den indbyggede opsamlingsbakke.

Sådan tænder du din pillegrill

 1. Sæt stikket i stikkontakten
 2. Hæld TRAEGERs træpiller i pilletanken
 3. Tænd på grillens ON-knap
 4. Åben låget (på Bronson og Pro modellerne) eller luk låget (på Timberline serien), og indstil knappen på ‘smoke’ indtil grillen ryger – det tager ca. 4 minutter.
 5. Indstil grillen på den ønskede temperatur og sæt maden ind.

 

Sådan slukker du din pillegrill

 1. Indstil på ‘Shut Down Circle’
 2. Vent indtil grillen ikke længere støjer/blæseren stopper.
 3. Tryk på grillens OFF-knap

 

Hvorfor er pillegrill smart?

Pillegrill er kommet for at blive men hvorfor er det så smart? Og hvorfor kan nogle grillnørder, som os, ikke tage armene ned, efter vi har hilst på Familien Timberline, Ironwood, Pro og Bronson? Det skal vi fortælle dig.

Her får du vores top 10 over, hvorfor TRAEGER pillegrill er the shit:

 1. Du kan styre temperaturen hamrende let. Den temperatur du indstiller på grillen afviger kun mellem +/-3 grader for Timberline og Ironwood-modellerne og +/- 7 grader for Pro og Bronson-modellerne.
 2. Der er ingen opflamning – så ingen farlige flammer eller ild, der er svær at styre.
 3. Der er mulighed for at give maden mere røg end med en almindelig gasgrill.
 4. Røgen cirkulerer rundt i grillen 3 gange hvorefter den føres ud
 5. WiFi! WiFi! WiFi! Uhhh, det burde have en helt bog for sig selv, så smart er det med indbygget WiFi i grillene. Du kan styre temperaturen fra app’en, downloade opskrifter, som indlæses på grillen, sende opskrifter til dine venner, trykke ‘stay warm’ fra app’en m.m.! We Love WiFi!
 6. Designet er frækkere end frækt!
 7. Traegers træpiller er gode til alt og nogle er ekstra gode til noget.
 8. Forbruget af træpiller er på niveau med forbruget af gas til en gasgrill.
 9. Forbruget af el er i de første 4 minutter på 300watt (tilsvarende en varmluftsovn) og derefter kun 50 watt i timen (tilsvarende en lyspære).
 10. Vedligeholdelsen og rengøringen er minimal.

Need we say no more?

Hvordan med de træpiller til grillen?

Hvis du vil være sikker på at få optimalt udbytte af din TRAEGER pillegrill skal du anvende Traegers træpiller. Det skyldes at fugtbalancen og hele sammensætningen i TRAEGERs træpiller er udviklet specielt til Traeger grillene. Vigtigt: Du må under ingen omstændigheder bruge træpiller til pillefyr i din TRAEGER grill!

 

TRAEGERS pillegrill er absolut værd at kende. Sjældent har det været så let at lave noget så lækkert. Stop grilling and start TRAEGERING!

#TraegerGrills

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af din grill eller maden, du har lavet derpå? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.

Sådan virker en Traeger Pillegrill

#TraegerGrills

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af din grill eller maden, du har lavet derpå? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser