x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

Træpillegrill

Vi har for alvor fået øjnene op for træpillegrill. Det er sikkert, virkelig let at have med at gøre, giver masser af dejlig røg og mulighederne for at lave forskellig slags grillet mad er nærmest uendelige. Når først kærligheden er kastet på pillegrill, så er TRAEGER ikke til at komme uden om. TRAEGER er de første og største på markedet og nøøøjhh, hvor er de cool! På flere af grillene er der endda WiFi, så du kan styre din grill fra app'en. Sygt smart! Under hver grill kan du læse, præcis hvorfor, vi er så begejstrede og bare måtte give dig og dine medborgere mulighed for at købe TRAEGER i Danmark. God grill-jagt.

Læs mere om pillegrill nederst på siden, hvor vi også giver dig vores top 10 på hvorfor, Traeger pillegrill er for cool.

Hvorfor er pillegrill smart?

Pillegrill er kommet for at blive men hvorfor er det så smart? Og hvorfor kan nogle grillnørder, som os, ikke tage armene ned, efter vi har hilst på Familien Timberline, Ironwood, Pro og Bronson? Det skal vi fortælle dig.

Her får du vores top 10 over, hvorfor TRAEGER pillegrill er the shit:

  1. Du kan styre temperaturen hamrende let. Den temperatur du indstiller på grillen afviger kun mellem +/-3 grader for Timberline og Ironwood-modellerne og +/- 7 grader for Pro og Bronson-modellerne.
  2. Der er ingen opflamning – så ingen farlige flammer eller ild, der er svær at styre.
  3. Der er mulighed for at give maden mere røg end med en almindelig gasgrill.
  4. Røgen cirkulerer rundt i grillen 3 gange hvorefter den føres ud
  5. WiFi! WiFi! WiFi! Uhhh, det burde have en helt bog for sig selv, så smart er det med indbygget WiFi i grillene. Du kan styre temperaturen fra app’en, downloade opskrifter, som indlæses på grillen, sende opskrifter til dine venner, trykke ‘stay warm’ fra app’en m.m.! We Love WiFi!
  6. Designet er frækkere end frækt!
  7. Traegers træpiller er gode til alt og nogle er ekstra gode til noget.
  8. Forbruget af træpiller er på niveau med forbruget af gas til en gasgrill.
  9. Forbruget af el er i de første 4 minutter på 300watt (tilsvarende en varmluftsovn) og derefter kun 50 watt i timen (tilsvarende en lyspære).
  10. Vedligeholdelsen og rengøringen er minimal.

Need we say no more?

Hvordan med de træpiller til grillen?

Hvis du vil være sikker på at få optimalt udbytte af din TRAEGER pillegrill skal du anvende Traegers træpiller. Det skyldes at fugtbalancen og hele sammensætningen i TRAEGERs træpiller er udviklet specielt til Traeger grillene. Vigtigt: Du må under ingen omstændigheder bruge træpiller til pillefyr i din TRAEGER grill!

Sådan virker en Traeger Pillegrill

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser