x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

TRAEGERs Timberline pillegrill

TRAEGER Timberline-serien

Timberline-serien er en absolut grill-favorit, når det kommer til pillegrill. Timberline findes i to varianter, hvoraf den eneste forskel på de to mastodonter af pillegrill er prisen og størrelsen på grill-arealet. Er du til en grill med et knaldhamrende fedt look og masser af lir i form af WiFi-styring, masser af røg og høje grill-temperaturer? Så er du havnet det rette sted.
Byd velkommen til Timberline fra TRAEGER Grill!

TRAEGER Timberline pillegrill – med WiFi

Timberline-serien fra TRAEGER er det ypperste, når det kommer til pillegrill. Det er selvfølgelig let at sige men hæng på, for her kommer grundene: Timberline seriens to pillegrill har nemlig integreret WiFi!

Jep, du læste rigtigt! Det er intet mindre end genialt – og lad os lige dvæle lidt ved det. Med WiFi kan du styre grillen fra TRAEGER-app’en uanset, hvor du befinder dig. Det eneste krav er, at både din Timberline grill og din telefon er koblet på WiFi. Okay, så!

 

Connect med din TRAEGER app!

I app’en kan du vælge opskrifter med tids- og temperaturindstillinger eller du kan lave dine egne opskrifter og sende til dine venner. Dine venner skal derefter blot trykke ‘start’ for at grille lammekøllen på præcis den måde, som du mestrede i lørdags. Og er kartoflerne ikke færdige når kødet er? Så trykker du bare på ‘keep warm’ funktionen, hvorefter grillens temperatur falder og kødet holder sig varmt indtil kartoflerne er færdige. Smart!

Husk at registrere din Timberline grill på TRAEGERs hjemmeside. Grillen er nemlig så intelligent, at hvis der skulle ske en fejl, så har vi mulighed for at få indsigt i, hvad der gik galt og hvilken reservedel, der kan afhjælpe problemet.

Ja, tak! Dine grill-drømme er hermed blevet til virkelighed!

En pillegrill fyldt med features

Selv hvis det ikke var for WiFi, så er TRAEGERs træpillegrill Timberline stadig en perle i grill-samlingen. Vi har listet vores otte yndlings features her:

 

Rengøring og vedligeholdelse af din TRAEGER Timberline

Det er hamrende let at vedligeholde en TRAEGER pillegrill, men der skal alligevel lidt vedligeholdelse til, for at du kan være sikker på, at grillen holder i mange år fremover. Og så er det jo bare lækkert at blive mødt af en helt rengjort grill, hver gang man skal kokkere sin yndlings-grillmad.

Det kræver tæt på nada i det daglige at holde din Timberline ren. Her er vores anbefalinger:

Vær opmærksom på, at grillen giver dig besked om at rengøre den, hvis ikke du får det gjort. Og hvis du allerede har rengjort den, men displayet viser noget andet, så kan det være nødvendigt at nulstille grillen for at beskeden forsvinder.

Skal du have én af de to Timberline pillegrill med hjem?

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser