x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

TRAEGERs Timberline pillegrill

TRAEGER Timberline-serien

Timberline-serien er en absolut grill-favorit, når det kommer til pillegrill. Timberline findes i to varianter: Timberline 1300 og Timberline 850, hvoraf den eneste forskel er prisen og størrelsen på grill-arealet. Er du til en grill med et knaldhamrende fedt look og masser af lir i form af WiFi-styring, masser af røg og høje grill-temperaturer? Så er du havnet det rette sted.
Byd velkommen til Timberline fra TRAEGER Grill!

TRAEGER Timberline pillegrill – med WiFi

Timberline-serien fra TRAEGER er det ypperste, når det kommer til pillegrill. Det er selvfølgelig let at sige men hæng på, for her kommer grundene: Timberline har nemlig integreret WiFi!

Jep, du læste rigtigt! Det er intet mindre end genialt – og lad os lige dvæle lidt ved det. Med WiFi kan du styre grillen fra TRAEGER-app’en uanset, hvor du befinder dig. Det eneste krav er, at både din Timberline grill og din telefon er koblet på WiFi. Okay, så!

I app’en kan du vælge opskrifter med tids- og temperaturindstillinger eller du kan lave dine egne opskrifter og sende til dine venner. Dine venner skal derefter blot trykke ‘start’ for at grille lammekøllen på præcis den måde, som du mestrede i lørdags. Og er kartoflerne ikke færdige når kødet er? Så trykker du bare på ‘keep warm’ funktionen, hvorefter grillens temperatur falder og kødet holder sig varmt indtil kartoflerne er færdige. Smart!

Husk at registrere grillen på TRAEGERs hjemmeside. Grillen er nemlig så intelligent, at hvis der skulle ske en fejl, så får du straks besked. og en ny reservedel vil allerede være på vej med posten.

Ja, tak! Dine grill-drømme er hermed blevet til virkelighed!

 

Timberline i to varianter

Med Timberline har du den udsøgte fornøjelse at have to forskellige grill at vælge imellem.

Og det burde ikke være så svært, for der er kun to varianter at vælge imellem, og den eneste forskel på de to er prisen og størrelsen på grillarealet.

Den mindste TRAEGER Timberline 850 er med sine 91 kg en ordentlig kleppert, og med et grillareal på 177 x 68,5 cm så skulle der nok være plads til at lave en ordentlig grillfest for venner og familie.

TRAEGERs Timberline 1300 er bare endnu større. Med sine 120,5 kg og et grillareal på 147 x 68,5 cm bliver den stjernen i din baghave. TRAEGERS grill, Timberline 1300 bliver fokuspunktet for alle fremtidige havefester, familiemiddage, samt alle hyggelige sommeraftener, hvor rosévinen bliver sat på køl.

Vi garanterer, at din Timberline pillegrill bliver stjernen i din tilværelse.

En pillegrill fyldt med features

Selv hvis det ikke var for WiFi, så er TRAEGERs træpillegrill Timberline stadig en perle i grill-samlingen. Vi har listet vores otte yndlings features her:

 

Rengøring og vedligeholdelse af din TRAEGER Timberline

Det er hamrende let at vedligeholde en TRAEGER pillegrill, men der skal alligevel lidt vedligeholdelse til, for at du kan være sikker på, at grillen holder i mange år fremover. Og så er det jo bare lækkert at blive mødt af en helt rengjort grill, hver gang man skal kokkere sin yndlings-grillmad.

Det kræver tæt på nada i det daglige at holde din Timberline ren. Her er vores anbefalinger:

Vær opmærksom på, at grillen giver dig besked om at rengøre den, hvis ikke du får det gjort. Og hvis du allerede har rengjort den, men displayet viser noget andet, så kan det være nødvendigt at nulstille grillen for at beskeden forsvinder.

Skal du have en Timberline 850 eller 1300 fra TRAEGER hjem til din baghave?

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 10 anmeldelser