x
Grill sammenligner
Vælg op til 3 grill, som du ønsker at sammenligne. Du kan frit vælge mellem gasgrill, kulgrill og træpillegrill.
1 grill valgt
Sammenlign Luk sammenligner

TRAEGERs Timberline pillegrill

TRAEGER Timberline-serien

Timberline er en absolut grill-favorit og serien består af to pillegrill: Timberline 1300 og Timberline 850, hvoraf den eneste forskel er størrelsen.

TRAEGER Timberline pillegrill – med WiFi

Timerline-serien fra TRAEGER er det ypperste, når det kommer til pillegrill. Det er selvfølgelig let at sige men hæng på, for her kommer grundene: Timberline-serien fra TRAGER har integreret WiFi!

Jep, du læste rigtigt! Det er intet mindre end genialt – og lad os lige dvæle ved det. Med WiFi kan du styre grillen fra TRAEGER-app’en uanset, hvor du befinder dig. Det eneste krav er, at din Traeger Timerline-grill og din telefon er koblet på WiFi. Du kan vælge opskrifter med tids- og temperatur indstillinger i appen eller du kan lave dine egne og sende til dine venner, som derefter blot skal trykke ’start’ for at grille lammekøllen på præcis den måde, som du mestrede i lørdags. Og er kartoflerne ikke færdige når kødet er? Så trykker du blot på ’keep warm’, hvorefter grillens temperatur falder og kødet holder sig varmt indtil kartoflerne er færdige. Smart! Derudover er grillen så intelligent, at hvis der skulle være en fejl på grillen og du har registreret dig på Traegers hjemmeside, så får du besked og en ny reservedel er på vej med posten. Ja, tak! Dine grill-drømme er hermed blevet til virkelighed!

En pillegrill fyldt med features

Selv hvis det ikke var for WiFi, så er Timberline stadig en perle i grill-samlingen. Vi har listet vores otte yndlings features her:

Derudover så er Traegers Timberline-grillserie rummelig og nem at vedligeholde.

Læs mere om vedligeholdelse og rengøring af din TRAEGER nederst på siden…

Rengøring og vedligeholdelse af din TRAEGER Timberline

Det er hamrende let at vedligeholde en TRAEGER pillegrill men der skal lidt vedligeholdelse til, for at du er sikker på at grillen holder i mange år. Og så er det jo bare mere lækkert at komme ud til en ren grill. Det kræver tæt på nada i det daglige.
Her kommer vores anbefaling:

Vedligeholdelse efter hver grillning

BRUG EN GRILLBØRSTE: Rengør grillristene med en grillbørste. Det er lettest at rengøre ristene når grillen er varm, så det er en god ide at anvende en lang grillbørste, så du ikke brænder fingrene.
TØR GRILLEN AF: Tør grillen over udvendigt med en klud opvredet i varmt sæbevand og tør efter med et viskestykke.
LÆG BETRÆKKET OVET GRILLEN: Træ-pillerne skal opbevares tørt, da de vil udvide sig og fugtbalancen ændres, hvis de bliver fugtige. Det er besværligt og spild af tid at tømme pilletanken efter hver grillning, så det letteste er klart at lade pillerne være deri og lægge et betræk over. Betrækket beskytter både grill og træpiller mod vand.

Vedligeholdelse efter hver 3. grillning

Det er vigtigt at asken fjernes fra brandkamret – vi anbefaler at det gøres efter hver 3. grillning eller 20-30 timers grilling. Det er ganske let og gøres som følgende:

Når du har prøvet det et par gange, skal du ikke afsætte mere end 5 minutter til opgaven.
Vær opmærksom på at grillen giver dig besked om at rengøre den – hvis du allerede har rengjort den, kan det være nødvendigt at nulstille grillen for at beskeden forsvinder fra displayet.

Kvartals vedligeholdelse

For at sikre at grillen holder længere, at garantien dækker og grillen bliver ved med at se flot ud, har vi samlet fire gode råd og tips. Husk altid at sikre dig at grillen er kold inden du begynder vedligeholdelse og rengøring af den.

Indvendigt i grillen

Hvis grillen er meget beskidt indvendigt, kan du med fordel anvende TRAEGERs Cleaner. Du sprøjter det på, lader det sidde i 5 minutter og tørrer efter. Sæben er 100% organisk og du behøver ikke vaske den af.

Udvendigt på grillen

Du kan sammenligne det med at tørre komfuret af. Det er ikke vanvittig sjovt men det er hurtigt overstået og virkelig tilfredsstillende – bagefter!

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vedligeholdelsen så ring eller skriv til Backyard Livings kundeservice på
tlf. +45 77 30 40 00 eller mail cs@backyardliving.dk

 

#TraegerTimberline

Her kan du se de seneste fire delte billeder på Instagram med ovenstående #. Vil du have vist dine egne stjerne-fede billeder af din grill eller maden, du har lavet derpå? Brug hashtagget og bliv vist her på vores hjemmeside.

Google anmeldelser
4.7
Baseret på 10 anmeldelser