play_circle_outline youtube
Kylling Med Groentsager I Pikantsauce En Alt I En Hverdagsret 5 3697
Kylling Med Groentsager I Pikantsauce En Alt I En Hverdagsret 1 3697
Kylling Med Groentsager I Pikantsauce En Alt I En Hverdagsret 2 3697
Kylling Med Groentsager I Pikantsauce En Alt I En Hverdagsret 3 3697
Kylling Med Groentsager I Pikantsauce En Alt I En Hverdagsret 4 3697

Kylling med grøntsager i pikantsauce

Skole, arbejde, fritidsaktiviteter, indkøb og meget mere – hverdagen tromler derudad og derfor er det ekstra rart, når der kan presses lidt grill-glæde ind i den travle kalender, og det hjælper denne opskrift på kylling med grøntsager i pikantsauce netop med.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Marinaden:

  1. Skær det værste fedt af kyllingebrysterne, og skulle der være en lille sene, så fjern også den.
  2. Bland paprika, salt og peber i en lille skål.
  3. Tilsæt olien og rør godt rundt.
  4. Pensl overfladen på kyllingebrysterne med marinaden for at give noget ekstra smag.

Grillen:

  1. Tænd grillen og forvarm den til 200 °C.

Kyllingefileterne:

  1. Læg det marinerede kylling ind på den nederste grillrist og ud i siden af grillristen, så der stadig er plads på risten til dine grøntsager. Vær opmærksom på, at grillristen er varmere på de yderste ca. 5 cm, så undgå, at maden ligger der.
  2. Grill kyllingen til det har en kernetemperatur på 65 °C - det tager ca. 20 min.

Klargøring:

  1. Mens kyllingestykkerne griller, gør du grøntsagerne klar.
  2. Skyl løg, porre, squash og peberfrugt, og skær dem i grove stykker.
  3. Læg dem i et fad.
  4. Drys bladene fra 3 kviste timian over grøntsagerne.
  5. Hæld de flåede tomater ud over grøntsagerne.
  6. Fordel pikantosten rundt om i fadet.
  7. Tilsæt mælken.

Grøntsagerne:

  1. Stil fadet med grøntsager og sauce ind i grillen ved siden af kyllingebrysterne.
  2. Hvis du laver bulgur til retten, så hæld kogende vand op i en gryde, tilsæt bulgur og stil gryden ind i grillen. Derefter passer den sig selv.
  3. Når grøntsagerne har grillet i ca. 15 min. passer det med, at kyllingernes kernetemperatur er ca. 65 °C. Rør lidt rundt i fadet.
  4. Læg kyllingestykkerne op i fadet og oven på grøntsagerne.
  5. Grill det hele yderligere i 10-15 min.

Servering:

  1. Tag dit fad med kylling, grøntsager og pikantsauce ud af grillen.
  2. Pynt med timiankviste, og server med ris eller grov bulgur.

Print opskriften

arrow_upward